awko chcem sa opytat kedze existuje prenosny chip windows 98 tak sa cem opytat ci ma alebo bi mi nevodel powedat kde mam stiahnut prenosny chip systemu windows napriklad XP alebo windows 7 ... diki moc za pomoc
@axon2097 počuj, ty sa nehraj na profíka keď netušíš o čom hovoríš a aké slová na to používaš, čip je kus hardvéru, ktorý sa obvykle nachádza pevne prichytený na doske plošných spojov, takže príliš prenosný nie je, a čipy sú rôzneho druhu, buď pamäťový, ale v tom prípade neexistuje niečo ako "čip windows XY", môže byť len čip na ktorom je nahratý windows, alebo aj čokoľvek iné, alebo môže byť čip programovateľný ale ani v tom prípade neexistuje niečo ako "čip windows", pretože sa bude programovať v nejakom druhu assemblera pravdepodobne, takže najprv sklop hlavičku, zisti si pojmy, zisti a ujasni si čo tá vec na ktorú sa pýtaš naozaj bola, a potom sa pýtaj. a skús nabudúce nenadávať ľuďom ktorí ťa zdrbávajú len preto že sa vyznajú prinajmenšom o niečo viac ako ty.
to je inak univerzálna rada, keď chceš pomôcť tak skús na ľudí nenakričať, po tom ti obvykle už pomôcť nebudú chcieť.
@axon2097 jo, doplnková pointa, keďže čip je kus hardvéru tak ho asi nestiahneš. a seagull1 vie o tom určite viac ako ty, práve preto ti odpísal to čo ti odpísal, a dosť pravdepodobne aj vie čo si chcel povedať/si sa chcel spýtať (rovnako ako ja), ale rozhodol sa že ťa nechá aby si si v tom spravil poriadok sám (rovnako ako ja), možno to bude tým bieberom v avatare
Nemáš namysli buď to spúšťaciu disketu (pri 98) alebo tzv. ghost pre XP?
Alebo ma ešte napadla taká varianta, v prípade že máš OEM verziu operačného systému, tak ten sa naviaže na konkrétnu základnú dosku. Tým pádom teoreticky (zatiaľ som to neskúšal) dáš do druhého PC dosku z počítača, kde je legál Windows a preinštaluješ ho na novom PC.
@kosmiklove - to len preto že to má lepší účinok ako keď niekoho zdrbeš dvojslovne, keď to takto rozpíšeš tak nemá možnosť napísať ti že si debil lebo si mu jasne ukázal že debil je on , a pokiaľ ti to napíše tak len potvrdí to čo si povedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to je inak univerzálna rada, keď chceš pomôcť tak skús na ľudí nenakričať, po tom ti obvykle už pomôcť nebudú chcieť.
Alebo ma ešte napadla taká varianta, v prípade že máš OEM verziu operačného systému, tak ten sa naviaže na konkrétnu základnú dosku. Tým pádom teoreticky (zatiaľ som to neskúšal) dáš do druhého PC dosku z počítača, kde je legál Windows a preinštaluješ ho na novom PC.