Veľmi sa do počítačov nevyznám, tak ma neukameňujte, ak je to primitívna otázka.
Mám prenosný disk a ten je rozdelený na… priečinky to nie sú, netuším, ako to pomenovať. Jednoducho by som ich chcela zlúčiť do jedného. A nevadilo by všetko z neho vymazať.
particie?
stlac windowscklavwsu + R a napis diskmgmt.msc
potom najdi ten disk, na nom budes vidiet 2 zvazky...klionutim na ne ich mozes zmazat (disk ti zostane, vymaze sa len particia) a potom to das naformatovat, vyberes si velkost disku predvolenu aby to bol cely disk a das to na NTFS. ono ti to naformatuje a budes mat z toho len jednu particiu. z disku ti to pri formatovani vsetko vymaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
stlac windowscklavwsu + R a napis diskmgmt.msc
potom najdi ten disk, na nom budes vidiet 2 zvazky...klionutim na ne ich mozes zmazat (disk ti zostane, vymaze sa len particia) a potom to das naformatovat, vyberes si velkost disku predvolenu aby to bol cely disk a das to na NTFS. ono ti to naformatuje a budes mat z toho len jednu particiu. z disku ti to pri formatovani vsetko vymaze