Zdravím, hľadm výhodný prenosný internet, keďže idem na internát do BA, kde internet funguje len provízorne. Internet potrebujem na bežné používanie - mail, web, sociálne siete, skype, filmy. No neviem sa v tom orientovať, aká rýchlosť či aký objem dát by
telekom .. ja mám 2 tak isto si môžeš zobrať akékoľvek koncové zariadenie .. prípadne kartu dáš aj do mobilu a tabletu » www.telekom.sk/osobne/internet...
orange .. ja mám premium .. môžeš si k tomu zobrať akékoľvek koncoé zariadenie .. modem .. router ..prípadne kartu dáš do mobilu či tabletu .. » www.orange.sk/web/internet/mo...
telekom .. ja mám dvojku takisto si môžeš vybrať akékoľvek zariadenie + kartu dáš taktiež do mobilu či tabletu » www.telekom.sk/osobne/internet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
telekom .. ja mám 2 tak isto si môžeš zobrať akékoľvek koncové zariadenie .. prípadne kartu dáš aj do mobilu a tabletu » www.telekom.sk/osobne/internet...
telekom .. ja mám dvojku takisto si môžeš vybrať akékoľvek zariadenie + kartu dáš taktiež do mobilu či tabletu » www.telekom.sk/osobne/internet...
gg