rozhodne máš väčšiu šancu že si niekto prečíta dosť dlhý text vo fóre, a odpíše ti, než že sa niekto bude unúvať napísať ti tsku na základe tohto ničnehovoriaceho ničoho.
takže toto je kópia otázky čo som písal kamarádovy (Milan,nechce sa mi to celé prepisovať
ide o moj počítač takže podla všetkého my nejde harddisk (nevibruje),už 1x som ho mal s tym v oprave išiel my asi 2x a znova my to píše približne ty napíšem čo my tam píše ked ho zapnem
- hned ako ho zapnem načítaju sa mi tam biele písmena a v rohu je nappísané "ENERGY" abo také dačo
-po anglicky tam je napísané že "kontróluje pameť,dokotróluje začne tam dalšie vety nahadzovať,no dole mám 3 možnosty
_-_PREss DEL to enter SETUP ,F8 to enter BOOT menu, ESC to exit setup
- ked dam Del tak ma to hodí do biosu no s nim nemám skúsenosty takže neviem čo tam mám robyt,
-ked dam F8 tak "mal" by som maťna výber nejaké bootovacie disky (alebo dačo také)
-ked dám ESC (aj ked nedam a dokončí sa my to načítavanie pamete) tak tam mam toto skúsim ty sem všetko napísať
Sysem configurations
CPU ID/ucode ID : OFC2/00
CPU CLOCK : 1600 MHz
Base memory :640K
Extended memory : 523264K
L1 Cache size : 128K
L2 cahce Size : none
Diskette Drive A : Disabled
PRI. Maset Disk :none
Pri. Slave Disk: None
Sec. Master Disk: None
Sec. Slave Disk: None
Serial Port(s) : None
Parallel Port(s) : None
PCI Device Listing (už to tam je aj hodinu a stále nič)
Bus No. Device No. Func No. Vendor/Device Class Device Class - IRQ
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSET DISK AND PRESS ENTER
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
rozhodne máš väčšiu šancu že si niekto prečíta dosť dlhý text vo fóre, a odpíše ti, než že sa niekto bude unúvať napísať ti tsku na základe tohto ničnehovoriaceho ničoho.
píš.
ide o moj počítač takže podla všetkého my nejde harddisk (nevibruje),už 1x som ho mal s tym v oprave išiel my asi 2x a znova my to píše približne ty napíšem čo my tam píše ked ho zapnem
- hned ako ho zapnem načítaju sa mi tam biele písmena a v rohu je nappísané "ENERGY" abo také dačo
-po anglicky tam je napísané že "kontróluje pameť,dokotróluje začne tam dalšie vety nahadzovať,no dole mám 3 možnosty
_-_PREss DEL to enter SETUP ,F8 to enter BOOT menu, ESC to exit setup
- ked dam Del tak ma to hodí do biosu no s nim nemám skúsenosty takže neviem čo tam mám robyt,
-ked dam F8 tak "mal" by som maťna výber nejaké bootovacie disky (alebo dačo také)
-ked dám ESC (aj ked nedam a dokončí sa my to načítavanie pamete) tak tam mam toto skúsim ty sem všetko napísať
Sysem configurations
CPU ID/ucode ID : OFC2/00
CPU CLOCK : 1600 MHz
Base memory :640K
Extended memory : 523264K
L1 Cache size : 128K
L2 cahce Size : none
Diskette Drive A : Disabled
PRI. Maset Disk :none
Pri. Slave Disk: None
Sec. Master Disk: None
Sec. Slave Disk: None
Serial Port(s) : None
Parallel Port(s) : None
PCI Device Listing (už to tam je aj hodinu a stále nič)
Bus No. Device No. Func No. Vendor/Device Class Device Class - IRQ
DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSET DISK AND PRESS ENTER