@iben nemusíš robiť prestupové skúšky ak ideš z gymnázia na gymnázium, kamarátka odišla z druhého lebo prepadla a zobrali ju bezproblémov na iné gymko.. len úroveň sa už trochu líši no
Videl som vysledky maturit , najlepsie boli gymnazia a preto by som rozmyslal nad @3 vazne zmenit vzdelavacej institucie.Nejaka solidna SOS by nemusela byt zla a realne po jej skonceny budes nieco mat , gymnazium skoncis ok ale co dalej ked sa trapis s ucenim tak tento problem bude pretrvavat aj na VS na ktoru pravdepodobne ist chces vsak ?
Ja vidim problem v rodicoch , silou mocou gymnazia a deti na to realne nemaju a ani nemaju zaujem a nasledne si skolu ani neuziju pretoze to nie je iba o uceni ! Porozpravaj sa s rodicmi ci by zmena nemala byt o nieco vyraznejsia ako len prestup z jedneho Gymnazia na druhe.
@highvoltage Mám na gymnázium, svoje IQ považujem za dostacujuce až nadpriemerné, počujem to Z viacerých strán. Bohužiaľ kvôli zdravotným problémom, vážnym rodinným problémom A neschopnej učiteľke matematiky prepadam. Momentálne mám dilemu medzi gymnáziom A konzervatoriom. umenie milujem A nechcem sa toho vzdať, A idem robiť talentovky. Ale na vysokej škole by som chcela študovať právo A bojím sa, že konzervatoristi jednoducho právo študovať nemôžu kvôli tomu, že na maturite nemajú K tomu všetky potrebné predmety.
Si myslim ze je uplne jedno kvoli comu prepadas. Ked ta osobne problemy vedia takto polozit uz v prvaku na gympli tak neskor necakaj nic ine...a mas to dost pomatene...konzervatoristka pravnicka...boha uz len z toho dovodu ze nevies co so sebou nemaj ziadne ambicie
A je blbost, ze by si na to nemala, to je cele len o tom, ze kazdej tej veci musis pravidelne venovat kus svojho casu. Ak to nevyslo tento rok, nabuduci to spravis lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja vidim problem v rodicoch , silou mocou gymnazia a deti na to realne nemaju a ani nemaju zaujem a nasledne si skolu ani neuziju pretoze to nie je iba o uceni ! Porozpravaj sa s rodicmi ci by zmena nemala byt o nieco vyraznejsia ako len prestup z jedneho Gymnazia na druhe.
V pripade ze ukoncis rocnik tak zacni uvazovat o prestupe a realizovani svojho sna
Ja ti prajem to najlepsie v tvojom zivote a aby si to zvladl
Hod to za hlavu a venuj sa skole zodpovednejsie buduci rok. Nemyslim si, ze by sa svet koncil teraz.