Ahojte Chcem aby mi sestra prepichla ucho (ona neviem prepichovať nejako odborne) Normálne s ihlou -bude prepichovať ucho prvý-krát Môže niečo pokaziť? :/ Boli veľmi prepichnutie?
môže pokaziť a aj nemusí. ja som bratovi prepichla ucho ked chcel pierc. normalne som ohňom dezinfikovala ihlu, pod ucho zemiak (to som videla v jednom filme ) ucho som ešte potrela takým dezinfekčným roztokom a ... síce nie na prvý pich ale až tak 4tý asi sa to podarilo a nič mu nebolo ani sa mu to nezapálilo nič. a jedna bývalá spolužiačka si dokonca sama prepichovala uši na niekoľkých miestach a tiež sa jej nič nestalo... ale je to také že stačí trafiť nerv a je to v prdeli a ja by som to už viac nerobila ale som rada za to že som to kedysi skusila
asi tak ako @miaja . Nemusí sa stať vôbec nič, no ak sa trafíš do zlého miesta, čo ty nemôžeš vedieť kde je - tak to môže byť dosť nebezpečné... nehovoriac o infekciách, ktoré môžeš do ucha zaniesť pri nedostatočnej sterilizácii...
Akozeeee robila som si usi sama, ale ked vidim odborne rady typu zemiak a netrafit nerv (aky uz je len v usnom lalociku nerv, z toho este nikomu pol hlavy neodumrelo, zarucujem slight_smile:, opusta ma chut do zivota.
@timka8470 mne prepichli ucho + dali takú náušnicu s liecivim kovom za 3 eura...
To je problém dať zato 3e ?
Môže sa stat ze ti prepichne nerv a to by bol veľký problém...
@14 a veľmi to neboli. Teda ak ti to bude kamoska prepichovat s ihlou tak to môže dosť bolieť.
Ale ak si to das nastrelit u odbornika tak to bolí asi tak jak keď si to ucho nejak udries silnejsie o stenu. Boli to asi hodinu potom o tom ani nevies.
Boli to ovela menej ako som myslel a aj asi ako si myslis ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a nie nebolí to vôbec...
To je problém dať zato 3e ?
Môže sa stat ze ti prepichne nerv a to by bol veľký problém...
Ale ak si to das nastrelit u odbornika tak to bolí asi tak jak keď si to ucho nejak udries silnejsie o stenu. Boli to asi hodinu potom o tom ani nevies.
Boli to ovela menej ako som myslel a aj asi ako si myslis ty.