Neee nerob to sama, zanesieš si tam infekciu. Ved to stoji 5 ečok a väčšinou je to bez objednania.
Teda poznam plno ludi čo si to robili sami ale... načo? Ja by som sa bala o svoje uško
keď tak by som si dala nastreliť, nie prepichnúť. aj som si dala nastreliť
niektoré dierky som si aj sama robila, ľad na ucho, vydezinfikovať ihlu a pohoda.
Ja poznám prípady, keď pri prepichovani odpadli ľudia, aj keď pravda je taká, že jednu dierku som si tiež robila sama (avšak nie v uchu) a tiež som mala dosť problém aby som neomdlela
ako piše @5 , kúp si ihlu do injekcie v lekárni, stoji par centov, akukolvek, aj úplne tú najtenšiu možeš kupiť, pripadne kamarat/ka nech ti to prepichne ak nie si ista.
Ja by som išla k piercerovi, menej to bolí, keď to prepichuje on. Jednu dieru mi prepichovala kamoška a bolelo to neskutočne a to som pri tom bola ešte aj opitá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Teda poznam plno ludi čo si to robili sami ale... načo? Ja by som sa bala o svoje uško
niektoré dierky som si aj sama robila, ľad na ucho, vydezinfikovať ihlu a pohoda.
no a proste ani veľmi hrubú ani tenkú no......