Caute , mate aj vy take stavy ze vam zrazu prepne a mate nervy a vsetko by ste naokolo rozbijali a vsetkych chceli poslat do ... teplych krajin? ci to len ja som chory na mozog ? D najcastejsie to mam ak sa ma niekto doktne z mojej citlivejs stranyk o k
Pretože ja keď sa nafúkam z neznámych príčin ľúbim všetkých okolo, ale na druhý-tretí deň by som zabíjal už len skrz bolesť zubov o nervoch ani nehovorím
@lojla a oze byt ze ta porucha osobnosti D napriklad zesvojej caji z dna na den poviem ze dobre moja serus .... nechem t auz ... a pritomju uz vazne nechcem al eneviem preco , no citim v sebe ze daco mi nedala ... no den predtym je vsetko OK a na druhy jej poviem naj ide d... ?
málokedy....ja som od prírody až nenormálne kľudný človek, čo sa tohto týka...ale ak mám zlý deň, tak vtedy treba len poľutovať toho, kto bol najbližšie...
jasné, keď ma to chytí, chcela by som porozbíjať všetko naokolo, rozkopávať hlavy jak melóny a vykričať si hlas, ale už som sa naučila nevrešťať. radšej idem na vééélmi rýchlu prechádzku s nejakou agresívnou hudbou, nikotínom a skúšam sa z toho vychodiť.
ale zasa nestáva sa mi to len tak, vždy ma musí niekto kvalitne nasrať (týmto pozdravujem svojich rodičov, zbytok rodiny a motačov hlavy )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale až dva dni potom nie?
Pretože ja keď sa nafúkam z neznámych príčin ľúbim všetkých okolo, ale na druhý-tretí deň by som zabíjal už len skrz bolesť zubov o nervoch ani nehovorím
porucha osobnosti?
"Choď do teplých krajín!"
@afleck2 dakujem
ale zasa nestáva sa mi to len tak, vždy ma musí niekto kvalitne nasrať (týmto pozdravujem svojich rodičov, zbytok rodiny a motačov hlavy )