Prerušenie štúdia a prípadný prenos 1 predmetu potom-problém s AISom
Minulý rok som mala na VŠ preruš. štúdium zo zdravot. dôvodov v zim.semestri a teraz som v LS a chcela by som sa opýtat, či niekto nemate s týmto vlastnu skusenost alebo nej. info alebo radu- že keby nespravím napr. teraz v LS 1 predmet, či by ma vyhodil
@suzanne11
niesi nahodou na STU?
a pokial si prerusovala studium, ten rocnik by mal byt akoze "vymazany", co znaci, ze aj predmety by si mala mat znovu napisane prvykrat, v AISe to nemaju len upravene asi, chod na studijne, nech ti to opravia
(prerusoval som na FIIT (1r. zmazany a 1r. znovu) a prenasal tak jeden predmet do druhaku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
niesi nahodou na STU?
a pokial si prerusovala studium, ten rocnik by mal byt akoze "vymazany", co znaci, ze aj predmety by si mala mat znovu napisane prvykrat, v AISe to nemaju len upravene asi, chod na studijne, nech ti to opravia
(prerusoval som na FIIT (1r. zmazany a 1r. znovu) a prenasal tak jeden predmet do druhaku)
a mal si prerušene studium počas škols. roka?či na začiatku?