jaaj.. take som mala dve.. chcela som si ich aj nechat,ale moja financna situacia mi to akosi nedovolila..co uz.. mozno raz ked budem milionar vykupim vsetky.. mozno....
aj ja ju mam celkovu v celej eu menovej unii vydaly 84.085 million mincii z tymto motivom. slovensko 2,5 miliona najmenej vydala malta , len 700 000 kusou tie budu navzacnejsie
nie este nie... ale raz som mal svoju šťastnú pamätnú dvacku z edície na prelome tisícročia. Ale nakoniec som ňou musel platiť lebo som nemal lóve Keď som ju dával čašníkovi tak si ju obzeral lebo si myslel, že ho chcem ojebať
keď som ju mala prvýkrát,musela som si za ňu kúpiť lístok na vlak,lebo som mala potom tuším len 20eurovku a tú sa mi nechcelo rozmieňať.
a všetci mi kecali,že som si to mala odložiť,že to sa mi už viackrát do rúk nedostane a ešte v ten deň mi ju vydali,keď som si zas kupovala lístok na vlak cestou zo školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
» www.ecb.int/euro/coins/comm...
a minca bola fuč
konkrétne nemeckú verziu mám momentálne u seba, odloženú pre kamarátku...
nosila som ju v penazenke 2 tyzdne potom som si povedala ze to poslem dalej do obehu nech aj ostatni vidia
keď som ju mala prvýkrát,musela som si za ňu kúpiť lístok na vlak,lebo som mala potom tuším len 20eurovku a tú sa mi nechcelo rozmieňať.
a všetci mi kecali,že som si to mala odložiť,že to sa mi už viackrát do rúk nedostane a ešte v ten deň mi ju vydali,keď som si zas kupovala lístok na vlak cestou zo školy
aj ja chcem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zbierka-eurominci.meu.zoznam.sk