ahojte, prosim vas, studuje niekto JAZYKOVO-KOMUNIKACNE STUDIA alebo ANGLICTINU V MEDZINARODNEJ OBCHODNEJ A KULTURNEJ PRAXI? alebo neviete nieco o niektorom z tychto odborov?dakujem
@pershing363 vravel kto? studujem tam, a co sa tak pytam kamosov na inych skolach, je presovska na dost uctihodnej urovni teda aspon co sa institutu filozofie a etiky tyka..
filozofi su takí ludia čo len mudruju a nic poriadne nevedia urobit ...a ja som jednym z nich ...sorry ,...ne ne nesom ...studujem dejepis geografiu len spadam pod ff ziadna slava
@filipinka ahoj , akurat dneska bola pri nas vychovna poradkyna ohladom VS a tiez som sa pytala na Jazyk. komun.studia,,,a nas vysmiala tak nevem vraj kde sa z toho chceme v buducnosti uplatnit....
martinkaaa777 no mile od nej ze vas vysmiala ale to sa da povedat takmer na kazdy odbor ze kde sa chceme uplatnit, ked teraz ma vacsina problem sa uplatnit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov