@lul17 Mal som Prestigio PAP 4500 DUO. Čo sa týka odozvy a plynulosti systému, tak nebol žiaden problém. Bohužiaľ sa mi 2x pokazil konektor pre slúchadlá a tak isto predná kamera. Po druhej reklamácii mi vrátili peniaze s odôvodnením, že telefón sa nedá opraviť. Asi som natrafil na chybný výrobok, ale celkovo som bol s touto značkou spokojný
mam taky ako v 5 a fotak slaby , v svetle nevidis na displayi iba pri plnom jase., troska mi vadi ovladanie s hudbou , a prijem hovorov, hlasitosti a tak, ale to su take veci co som bol zvyknuty na inom telefone a tento to nesplna tak mi to vadi
@lul17 Tiež som rozmýšľal nad tým mobilom, ale nakoniec som sa rozhodol pre HTC Desire 500 dual sim, lebo 5,3" displej sa mi už zdalo dosť veľa.
Neviem čo za verzie majú tí čo tu píšu, že je spomalený, ale ja som taký problém nemal.
je to dosť 5,3" displej ale mne sa strašne páči taký veľký displej .. tak asi si vyberiem nejaký iný.. Je podľa vás veľký rozdiel medzi 5,3" displejom a 5" displejom?
@toxo aj keby to bola hlavná požiadavka tak si myslím že na tom nie je nič zlé.. ale samozrejme ma zaujímajú aj iné veci napr. výdrž batérii, fotoaparát..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Neviem čo za verzie majú tí čo tu píšu, že je spomalený, ale ja som taký problém nemal.
ale ako hlavnu poziadavku mat co najvacsi displej, zaujimave