Asi ste to tu videli už mnoho krát, ale ja som nenašla stále dostatok odpovedí, ktoré potrebujem.
Nutne potrebujem prestúpiť na inú školu. Teraz chodím na EUBA a chcela by som prestúpiť na inú školu, ktorá je bližšie k mestu, kde bývam. Preto som si
vacsinou prestupy nejdu uskutocnit ked nieco prenasas-aspon bola skusenosti ludi z mojho okolia,pretoze tam skoli nechcu ludi co prenasaju predmety
vela skol ma urceny priemer do ktoreho je mozne prestupit( napriklad vazeny 1,3 ma filozoficka UK)
-neviem ci je problem zavolat tam a spytat sa pretoze nikto ti to tu nebude vediet povedat, kedze pochybujem ze niekto uskutocnovat taky isty prestup, zavolaj za 2 min vies ze co
- a aka pokuta? za to sa nic neplati treba mat jedine vypis znamok z Euby za cely rok ktory pripnes k ziadosti o prestup
.ale vacsinou si treba zopakovat prijimacky a zacat od znova
@alexxiss no to bolo skôr myslené tak, že ak s tým niekto má skúsenosti nech napíše, je mi jasné, že keď po stránkach nič nemajú napísané, že mi to nebude nikto vedieť len tak z brucha povedať každopádne za telefonát nič nedám, len pár centov, tak asi to vyriešim tak, ale aspoň na našom študijnom sú dosť neochotní, preto som to cez študijné oddelenia moc nechcela riešiť, iba prísť za nimi s hotovou vecou
a všade kde som to doteraz videla, som čítala, že za prestup sa musí platiť až okolo 600€ možno aj viac, neviem už presne, ale možno je to blud
kamoška prestupovala ale asi aj na iný odbor trocha a napríklad jej nepouznávali veľa predmetov aj takých, kt. mala spoločné, takže je teraz znova prváčka. Takú matiku jej neuznali, ale tuším VETko áno. Toto je ale otázka na študijné, tu ti nikto nebude vedieť odpovedať, veď sama uváž.
Ak len prestupujes. Napr. z prveho rocnika EUBA do druheho rocnika TNUNI, neplatis nic. Ak prekrocis standartnu dlzku studia je to na TNUNI 660 € za jeden rok. O tom ostatnom neviem nic. Treba si zavolat do skoly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
vacsinou prestupy nejdu uskutocnit ked nieco prenasas-aspon bola skusenosti ludi z mojho okolia,pretoze tam skoli nechcu ludi co prenasaju predmety
vela skol ma urceny priemer do ktoreho je mozne prestupit( napriklad vazeny 1,3 ma filozoficka UK)
-neviem ci je problem zavolat tam a spytat sa pretoze nikto ti to tu nebude vediet povedat, kedze pochybujem ze niekto uskutocnovat taky isty prestup, zavolaj za 2 min vies ze co
- a aka pokuta? za to sa nic neplati treba mat jedine vypis znamok z Euby za cely rok ktory pripnes k ziadosti o prestup
.ale vacsinou si treba zopakovat prijimacky a zacat od znova
a všade kde som to doteraz videla, som čítala, že za prestup sa musí platiť až okolo 600€ možno aj viac, neviem už presne, ale možno je to blud