Ahojte, zvažujem prestup na GJH, bývam 5 hodín vlakom od Bratislavy a jediné, kvôli čomu si hovorím, že asi nie, je to cestovanie. Ak je tu niekto, kto je na tej škole a mohol by mi niečo napísať ohľadom nej, kvality profesorov a ľudí tam, budem vďačný
GJH je podľa mňa najlepšie gymnázium na Slovensku a veľká väčšina IB programu sa dostane na kvalitné zahraničné školy. Myslím, že ak si ambiciózna a nevadí ti sa trochu menej flákať, je to dobrá voľba, myslím, že ak si vybavíš internát, nebude pre teba to cestovanie na víkendy až tak neznesiteľné. I keď, cestovať štátnymi vlakmi je neznesiteľné za každých okolností...ale nič nie je dokonalé.
@osi16 ver mi, budes to lutovat a to ti hovorim ako clovek s prehnane vysokymi ambiciami, ked chces nieco dosiahnut tak MAKAJ NA SEBE namiesto vymyslania picovin, nestoji to za to ani najmenej. Radsej chyt knihu do ruky a vzdelavaj sa.
tiez poznam ludi, co tam chodili. niektori su uspesni, ini nie... na vyske mam spoluziakov, co chodili aj na podstatne zaostalejsie gymnazia a su lepsi ako ti z GJH..
ale tak je to na tebe
@12 presne ..
a v com si myslis ze bude lepsie? Vsak zalezi od teba, kolko sa budes ucit, ci? A ako mas v plane chodit do skoly? Budes si platit podnajom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale tak je to na tebe
a v com si myslis ze bude lepsie? Vsak zalezi od teba, kolko sa budes ucit, ci? A ako mas v plane chodit do skoly? Budes si platit podnajom?