Hej fellas, ak chce niekto prestúpiť na inú školu, už je neskoro? Musí si normálne podávať prihlášku? Alebo? JA fakt neviem a kým odpíšu zo študijného, no skôr porodím ako sa to stane.
@leela123 to je dobré na to, že pôjdem z jednej školy na druhú, nemám problém s tým čo študujem, ale kde študujem, preto chcem rpestúpiť...len mi povedz, dá sa to aj teraz riešiť?
@purenarcissism no tak to by sa podla mna malo dat. len sa popytaj ake papiere a doklady o studiu ti uznaju a malo by sa ti dat v pohode prestupit...je to aj podla toho ci maju presne tie iste predmety alebo aj ine,tak mzno si cosi budes musiet dorobit...a hlavne musis dokoncit tento semester na terajsej skole,aby ti ho mohli uznat...
ja som tiez riesil otazku prestupu (chcel som prestupit na ten isty odbor, len na inej skole). mne osobne povedali obe skoly nech radsej zanecham staru skolu a potom nech podam prihlasku na novu. tvrdili, ze je to zlozity ukon a vraj neni iste ci sa to podari. tiez som mal robit rozdielove skusky. vybral som si moznost novej prihlasky...
@purenarcissism je v tom strasny bordel. tiez som si myslel, ze jednoducho prestupim, ale kdeze. nechcem ta plasit, ale na konci semestra to asi nevyriesis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
lebo tiez planujem menit skolu a prihlasku mam poslanu (este prejst prijimackami)..
ci mam sa rovno obratit na studijne?
neviem kto je tu jebnuty ked aj ty ziadas v takychto veciach rady od neznamych ludi