tak ma napadlo: ak je niekto zapisany na prirodovedeckej f. na UMB, jemozne,aby prestupil na f. humanitnych vied? idem na aj-bio ale dalo by sa prestupit na aj-frj? alebo sa da urobit si pomimo nejaky kurz alebo nieco take z francuzstiny? popri studiu,ale
ak chces prestupit na iny odbor tak jedine cez nove prijmace konanie. Kurz mimo skoly si samozrejme robit mozes,ale schvalene ti to bude velmy tazko kedze taky odbor neexistuje Jedine zeby si si tu aj-fr dal externe buduci rok.
@matoko aky odbor neexistuje?...som nejak nepochopila ale ja som myslela,ze normalne budem studovat aj-bio, ale popri tom si urobim neico z frj...ale nieco,co by som potom mala z toho aj nejaky papier alebo co,aby mi to potom v buducnosti uznali tak,ako anglinu a biolu. to ma zaujima, ze ci sa to da priamo na UMB urobit (kedze zbytocne o rok zase nebudem robit prijimacky) alebo ci si to musim v nejakej jazykovke,ale s tym,aby mi to bolo uznane ako dalsie vzdelanei
myslel som kombinacia bio-aj-fr. Najlepsie bude asi zajst do nejakeho skoliaceho strediska, kde si spravis kurz z fr a dostanes poriadny certifikat. Ale najlacnejsie to asi nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty