Kto má skúsenosti s prestupom? Chcela by som prestúpiť zo 4ročného odboru na 3ročný. Raz som už prestupovala,dalo by sa bez problémov prestúpiť,samozrejme aj s tými skúškami.
Ja som skončil druhák na jednej škole a tretiak som už išiel inde. To sú moje jediné skúsenosti s prestupom A teraz ma čakajú 3 diferenčné skúšky, z ktorých moc nadšený veru niesom
@ssnehulienka netuším vôbec . Lately to bola posledná vec, na ktorú som possibly mohol myslieť, respektíve nemyslel vôbec :/. Ešte som ani nezistil či má moja škola vlastne nejaký aspoň provizórny debatný
@ssnehulienka ale pozvala ma tuto pani @bettsy na GJH a uistila ma, že mi vysvetlí ten ich debatný systém, tam sú nejakí veľmi jednoduchší debatní ľudia v niektorých tímoch, do ktorých by som možno zapadol s minimálnymi odchýlkami smerom nadol . Takže to je rozhodne veľmi silná varianta
@tosom stale sa neviem rozhodnut ci sa mi paci alebo nepaci ta idea teba v GJH radoch ale pravdou je, ze debatovat by si sa naucil aj ked im teraz trener odisiel len ci bude pre teba priestor chodit na turnaje, to sa uisti!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
btw ideš za nejaky klub debatovat?