Som práve v 2. ročníku na bilingválnom (dochádzam), no chcela by som prestúpiť na obyčajné gymnázium u nás v meste. To bilingválne totiž nemá nijakú extra úroveň plus to dochádzanie je hrozné. Lenže na obyčajnom gympli by som musela nastúpiť znova do 1. r
ale ostala by som, neviem ako hodlas meriat uroven tych dvoch skol, ale tipujem ze na bilingvalnom ta tie jazyky aj tak naucia lepsie ako na obycajnom, a jazyky su super vec, dalsia vec je, ze nechcela by som nastupovat na VS v 21 rokoch, ked tvoji rovesnici budu kludne uz aj bakalarov robit no ale uvaz si
jezis, to si si skvelo rozmyslela. ja neviem, vzdy ked som rozmyslala nad prestupom, bola som v koncoch, takze som to dokoncila. hlavne rob tak, aby ta to neznicilo psychicky.
@lenuli mala by som len 20. Už nič nezmením: aj keď ostanem na bilingválnom, aj keď prestúpim, aj tak budem v 20-ke končiť strednú.
A práve ide o to, že na tom bilingválnom sú tie jazyky na rovnakej úrovni. Ešte minulého roka to bolo celkom v pohode, lenže naša hlavná anglinárka odišla, no a škola sa rozpadáva, čiže veľa učiteľov odchádza a nás už ani učiť pomaly nemá kto. Lenže zas je to bilingválne, mala by som maturu z angliny z C1...
ja som presne takto prestupovala z bilingválneho na obyčajné, a to som bola už tretiačka a išla som do druhého a aj tak, maturovala by som v tom istom veku aj keby som zostala ale tá pohoda, keď som prestala mať denne 5 hodín španielčiny, to bolo na nezaplatenie
a tak to zas nie je az tak daleko...tak no ja by som ostala jazyky ma bavia a ich ucenim mam aj pocit ze robim/ucim sa nieco uzitocne, narozdiel od 80% predmetov ktore som na gympli mala, ale tak ked vravis ze ta uroven je nahovno a ked uz teraz mas taketo myslienky tak asi by boli dalsie roky len trapenim, tu ti nikto nemoze moc poradit
neviem takto zhodnotiť, čo sa ti viac oplatí, ty musíš vedieť, aká to je úroveň. Len hlavne mysli na to, či neoľutuješ chodenie na obyčajný gympel, málokedy to je tiež veľká sláva. A bilingválny, keď nič iné, ti dá skvelé základy jazyka.
Ja som prave kvoli veku dokončila všetky skoly,kam som sa dostala...lebo ved škola ako škola,pokial tam nemas nejaky vyslovene tazky problem s učením,s ludmi...a mam 24 a som dostudovana...to je pohoda...
Ďakujem vám všetkým! A nakoniec prestupujem. Na mojom bilingválnom máme aj tak v angline viac-menej len jeden jediný predmet, čiže úroveň je tam fakt hrozná...
Ďakujem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale ostala by som, neviem ako hodlas meriat uroven tych dvoch skol, ale tipujem ze na bilingvalnom ta tie jazyky aj tak naucia lepsie ako na obycajnom, a jazyky su super vec, dalsia vec je, ze nechcela by som nastupovat na VS v 21 rokoch, ked tvoji rovesnici budu kludne uz aj bakalarov robit no ale uvaz si
A práve ide o to, že na tom bilingválnom sú tie jazyky na rovnakej úrovni. Ešte minulého roka to bolo celkom v pohode, lenže naša hlavná anglinárka odišla, no a škola sa rozpadáva, čiže veľa učiteľov odchádza a nás už ani učiť pomaly nemá kto. Lenže zas je to bilingválne, mala by som maturu z angliny z C1...
Aj keby nie a čo ... Čo ťa čaká ťa neminie. Na výšku pôjdeš tak či tak, prácu budeš mať raz tak či tak.
Ďakujem!