Zdravím, vie niekto, či si študijné oddelenie môže len tak "zo srandy" presunúť študenta na aký odbor chce, bez ohľadu na to, na aký odbor posielal prihlášku? Veľmi by ma to zaujímalo, v zákonoch to neviem nikde nájsť, ale možno len zle hľadám
a ako ta može studijne dat na na uplne iny odbor? nechapem napr nase studijne malo na starosti 2 programy ktore boli skoro totozne takze mi bolo uplne jedno ci ma zobrali na jeden alebo na druhy / zobrali ma na ten kam som prihlasku nedavala
Dumbledore - zajtra tam idem osobne, len som sa chcel informovať.
Baby - asi som to zle sformuloval - ide o to, že som poslal prihlášku na odbor, aký som chcel, avšak na študijnom si spravili čo chceli a dali ma na úplne iný odbor bez môjho vedomia
presne, môžu ti ponúknuť miesto na inom odbore, ale dať ťa do iného nemôžu! Ale počula som už všeličo čo sa týka tých prijatí na VŠ, s kamarátkou sa teta na študijnom hádala, že neposlala peniaze, aj keď jej poslala vytlačený bankový prevod... Niekedy tam majú bordel, treba tam ísť najlepšie osobne a popýtať sa, hlavne nenechaj zo seba robiť debila, to si na tebe potom zgustnú a ešte aj na teba naziapú
Aj u nás sa stalo, že študentom ponúkli iný odbor, než na ktorý si podávali prihlášku, pretože sa vtedy ten odbor neotváral. Ale sranda bola tá, že im to povedali až prvý deň na zápise, že si majú zvoliť alternatívny odbor z ponuky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
šak prihláška je záväzná. si mal premýšľať a dať si ju na odbor aký chceš.
Baby - asi som to zle sformuloval - ide o to, že som poslal prihlášku na odbor, aký som chcel, avšak na študijnom si spravili čo chceli a dali ma na úplne iný odbor bez môjho vedomia
skus si este raz a poriadne precitat vyrozumenie, z ktoreho si dospel k zaveru, ze ta "zo srandy" dakam presunuli