tiež pozeravam, mam na to rovnaky nazor ako vyššie.. už ma to tak nebavi, lebo je to strašne komplikovane, nie je predsa možne aby jeden človek vedel všetko.. už to pozeravam len zo zvyku asi
hrozné, teda nemala by som k tomu moc kecať lebo som videla asi tri časti a to ani jednú z nich celú, hrozné už len preto, že všetci sú tam takí pekní, až sú hnusní (teda až sa mi to hnusí).
@indifferentgirl@1topsecret No, ved o tom hovorím.. Že už som z toho dopletená totálne (A nesledujem informacie na nete, preto neviem ani spoilery do dalšich epizod, kde sa rata aj to, že A nie je len jeden človek )
@overexcitedgirl ani ja nesledujem žiadne spoilery, podľa mňa je to najväčšia sporstosť... čo máš potom z toho seriálu, keď sa všetko podozvedáš prv než sa stane ešte trilión iných vecí?
"A" je Alison Predtým to nebola ona, bola to jej dvojča Courtney, ktorá bola šialená ale "narafičila" to tak, že rodičia namiesto nej zavreli Alison A Alison Courtney zabila Teda pokiaľ sa tvorcovia budú držať kníh tak to bude takto, zatiaľ sa držia
@katryn takto som si to vyvodila aj ja aj ked som necitala knihy len podla filmu tam to ukazovali ze boli dvojicky aaale bola by som rada keby to skoncilo 3tou seriou.. niekedy veci velmi dlho natahuju a potom sa clovek ani konca nedocka :///
občas to pozerávam naviedla ma na to kamarátka a A je Mona a jej tým, ale potom ňou bude Alison (namiesto nej umrelo jej dvojča) ale tak nie som si tým úplne istá, to len čo som počula
práve som začala pozerať, z čírej nudy a i keď v prvých dieloch ma neskutočne tie dievčatá iritovali (neviem sa stotožniť ani s jednou a mimo toho, neznášam americké seriály), nedá sa to prestať pozerať a stále dúfam, že A je niektorá z hl. predstaviteliek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja som videla asi tak 1. sériu, postupne som to prestala pozerať...