No ale nekedy ked reagujem spontánne co ma prve napadne a potom som hlupa krava
Zas ale sa neviem hrat na nejakeho mudrca .. takze mi to je jedno nech si tu mysli kazdy co chce kto ma pozná osobne vie svoje .. a co ja vim ja tych ludi nekerych s ktorymi pisem nepoznám takze neviem ci sa pretvaruju a je mi to jedno
no ja by som sa urcite nedokazal pretvarovat natrvalo a hlavnou devizou tychto "komunikacnych programov" je amonymita takze je na kazdom ci sa bude hrat na seba alebo na toho cim nieje horsie je to uz s ludmi co sa s nimi bezne stretavam aj v realnom zivote a na nete sa spravaju inak ako ked sa s nimi bavym medzi 4rmi ocami
ty vole ty sa prv nauč gramatiku!!! A také veci už dávno neriešim, keď mi je niekto sympatický a rozumiem si s ním je internetová komunikácia to posledné čo by som riešil, no iné je to ako sa ľudia ktorých nepoznáme vyjadrujú na nete a v našej prítomnosti, no ale keď je niekto raz falošný tak ním je aj bez toho, To je zbytočne riešiť
tak ja si myslim, ze to ze sa niekto vyjadruje za PC inak je v tom, ze ma cas rozmyslat nad tym co povie, ale mna osobne sa to dako nedotyka ja sa spravam vsade rovnako, ale zas zalezi aj aku mam naladu
ver tomu alebo nie, ale často to ľudia nerobia úmyselne, proste si to buď neuvedomujú, alebo si nemôžeu pomôcť. a keď to robia, tak je to väčšinou skôr o kontraste medzi tým, ako sa neznámi ľudia bavia na nete, a ako by sa bavili v skutočnosti, skrátka by v tom bolo viac opatrnosti, rozpakov, takého toho "neviem čo so svojim telom, neviem kam pozerať, ako zamestnať ruky", a tak...
áno, celý ten odstavec tvoria dve vety. áno, povedal by som to tak aj v reáli, pokiaľ by som sa v jeho polovici nezadusil .
ja osobne som mal obdobie, v ktorom by sa moje správanie k niektorým ľuďom na nete, a v prípade že by som ich stretol naživo, veľmi výrazne líšilo (net - sebavedomý extrovert, live - introvert že aj ježko sa s tým svojim schúlením do klbka môže tak maximálne strčiť...), lenže vtedy som si ten kontrast nemal ako zažiť, lebo ten introvertizmus u mňa vládol, takže s ľuďmi s ktorými som sa bavil na nete, som sa nikdy nestretol.
a potom už bolo neskoro, lebo tým že som sa prevychoval tak, že som sa s nimi bol schopný stretnúť, sa zmenilo aj moje správanie naživo.
ale aj ja s tým mám niekedy problém, ale snažím sa, keď s niekým cez net "nastolím" určitý druh/určitú úroveň komunikácie, udržať ho/ju (ten druh/úroveň ) aj naživo.
(fuj, dve naživo takto blízko pri sebe...)
a áno, je to aj o tom, že na nete má človek čas si to rozmyslieť a naformulovať, ale to by mal v reáli tiež, len by si musel zvyknúť chvíľku mlčať, kým si tú vetu/tie vety/tie úúúúžasné súvetia premyslí.
(áno, som exhibicionista, a tento príspevok je v podstate nanič, ale je mi ľúto ho neodoslať, keď už ho tu tak dlho a poctivo klepem... )
Ja sa vyjadrujem nezrozumiteľne aj v reálnom živote, takže mi to je jedno
A určite u každého z nás funguje pretvárka aspoň v tých prvých momentoch, ale pri dlhšej a otvorenejšej komunikácii to upadá a sme takí, akí sme naozaj ( teda väčšinou to tak je )... myslím, že to tak je... malo by to tak byť
Ja mám dojem, že sa pretvarovať ani neviem, to by hocikto hneď spoznal. ja som taký priveľmi úprimný a hlavne ukecaný človek.
S ľuďmi len tak, čo si píšem takto, že ich osobne nepoznám, tak je to len o tom písaní, nemám potrebu sa s nimi stretnúť, takže nezáväzne nech si píšu hocičo.
Ja poznam cloveka co na nete i ani mala nadavku nenapise (myslim že setri casom) ale ked s nim kecas tak podvedome kazde druhe slovo nadavka haha ........inac tiez mam radsej komunikaciu.... Face to Face....
cmuq , papa , xixi , neznasam to ... je mi to totalne prosti srsti a este ma dokaze nastvat ak sa niekto na taketo infantilne blahorecenie dokaze "namotat" u niektorich staci par komplimentov a zrazu tu mame super tipka ... Inac aj medzi riadkami sa da velmi lahko vycitat co kto sleduje ...
No ja sa snazim nepretvarovat, pisem to co citim, snazim sa nikomu nenadavat, nikomu nebrat nazory, len vjadrit ten svoj...a taka som v podstate aj v skutocnosti, lenze naplno sa viem otvorit len malej hrstke ludi, ktorych velmi dobre poznam...pritom na nete nemam tolko zabran a dokazem sa vyjadrovat viac otvorene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
teraz ti máme všetci písať,že áno je to tak!!!
pritom sa tomu na nete nevyhneš...
Ja na to nemam ziadny nazor. lebo kazdy sa prejavuje ako najlepsie vie. A nezaujima ma, ci so seba robi kapa niekoho kto nie je.
Zas ale sa neviem hrat na nejakeho mudrca .. takze mi to je jedno nech si tu mysli kazdy co chce kto ma pozná osobne vie svoje .. a co ja vim ja tych ludi nekerych s ktorymi pisem nepoznám takze neviem ci sa pretvaruju a je mi to jedno
@2 Ver mi ze je to uprimne
@3 Taky pristup je fajn
@6 yo to by som mal
Mnooo najviac ma vytoci ked sa zacne niekto hadat a pak ho stretnem a je ticho >.>
áno, celý ten odstavec tvoria dve vety. áno, povedal by som to tak aj v reáli, pokiaľ by som sa v jeho polovici nezadusil .
ja osobne som mal obdobie, v ktorom by sa moje správanie k niektorým ľuďom na nete, a v prípade že by som ich stretol naživo, veľmi výrazne líšilo (net - sebavedomý extrovert, live - introvert že aj ježko sa s tým svojim schúlením do klbka môže tak maximálne strčiť...), lenže vtedy som si ten kontrast nemal ako zažiť, lebo ten introvertizmus u mňa vládol, takže s ľuďmi s ktorými som sa bavil na nete, som sa nikdy nestretol.
a potom už bolo neskoro, lebo tým že som sa prevychoval tak, že som sa s nimi bol schopný stretnúť, sa zmenilo aj moje správanie naživo.
ale aj ja s tým mám niekedy problém, ale snažím sa, keď s niekým cez net "nastolím" určitý druh/určitú úroveň komunikácie, udržať ho/ju (ten druh/úroveň ) aj naživo.
(fuj, dve naživo takto blízko pri sebe...)
a áno, je to aj o tom, že na nete má človek čas si to rozmyslieť a naformulovať, ale to by mal v reáli tiež, len by si musel zvyknúť chvíľku mlčať, kým si tú vetu/tie vety/tie úúúúžasné súvetia premyslí.
(áno, som exhibicionista, a tento príspevok je v podstate nanič, ale je mi ľúto ho neodoslať, keď už ho tu tak dlho a poctivo klepem... )
A určite u každého z nás funguje pretvárka aspoň v tých prvých momentoch, ale pri dlhšej a otvorenejšej komunikácii to upadá a sme takí, akí sme naozaj ( teda väčšinou to tak je )... myslím, že to tak je... malo by to tak byť
S ľuďmi len tak, čo si píšem takto, že ich osobne nepoznám, tak je to len o tom písaní, nemám potrebu sa s nimi stretnúť, takže nezáväzne nech si píšu hocičo.
viac ti nemam co ktomu ... ja ta poznam ty poznas mna a ostatni to mozu brat ako pretvarku ...
zacnite mu pisat ,,TaKyMtO pIsMoM... pJeCo? JeN tAk Z hAwUzE... vAcSiNa jUdI tO neNaWiDkA A jA A oN sMe JeDnI z NiCh "
lol a trva to mrte dlho xD