ked mi zacina palenie tak si to hned potrem alpou... 85% to vyjde a prejde to.... ale tak ja mavam take malicke chvalabohu... ale na junkie po celej papuli
virumerz masticka. najlespia vec aka existuje na toto. hned ako ucitis palenie tak si to nacapaj a ti to do par hodin zmizne. ani chrasta sa neurobi ani nic. a inak odporucam betakaroten preventivne jest. velakrat za to moze slnko a uv ziarenie.
@drazoal hej, je to špecifické dlho lekári nevedeli čo to presne je lebo to miesto je "netradičné" ale ver mi že radšej by som to mala na pere ako väčšina lebo brada je strašná otrava
dala som si na to alpu, dopujem sa Cčkom, B komplexom aj Zinkom tak uvidíme ale ďakujem za radu
@willbebetter ja som počula, že aj na genitáliách, čo je ešte horšie O.o lebo to môže spôsobiť ešte väčšiu šarapatu ten herpes.. je to zloba hlavne keď už ten vírus mám v sebe a tam aj zostane navždy strašiť
ja som ho mala vždy len na brade už ako malá a pravidelne.. teraz ho mám len 1-2x do roka len skrz slnko aj keď si dávam silné opalovacie krémy, hat nie vždy to pomôže očividne, včera som si natrela tvár 30kou a aj tak ma to už prenasleduje znova
Kup si B komplex forte a zjedz 2 hned na supu, rano si daj znovu 2.
Ked sa ich chces zbavit na furt zmen zivotospravu alebo chod imunologicke/infektologicke a daj si predpisat: » www.adc.sk/databazy/produk...
no ja len to béčko, či už na prevenciu herpesov alebo aftov, alebo potom dačo na imunitu - colostrum, imunoglukan, wobenzym, kurkuma, nejesť alebo menej jesť čoko a orechy-, lebo oni že vraj rozširujú herpes vďaka svojmu zloženiu, ale toto už ja nedokážem ale toto nie je najstrašnejšie, poriadny mám 1-2x do roka, ale ide sa mi spraviť asi tak raz do mesiaca, len ho stopnem
@panpeterpan pravidelne užívam
B komplex aj Zinok kadejaké doplnky životosprávu mám zmenenú už 2 roky
A o dosť menej to mávam ale ďakujem za radu prečítam si
@mariquittka som písala vyššie že béčko užívam a čokoládu som nemala ani nepamätám je to zmrd ten herpes mne sa to objavilo hlavne vďaka slnečnému žiareniu
ja keď som sa v minulosti niekde tešil, napr. na chatovačku, festival, tak sa mi dokonca vtedy zvykol spraviť herpes, či opar či čo to je na pupuli...väčšinou sa mi však rozvinie z jebáku, ak je tesne pri perách, alebo z oslabeného organizmu, v počiatočných štádiách si na to dávam proste zubnú pastu, nie je to úplne ideálne riešenie, ale netorerizuje mi to život tak dlho potom...
@openmindedfreak hej aj mne to začína vyrážkou
Hmm pasta vysušuje čo som počula a to nie je dobre ja teraz používam herpetino to je taká masticka a nemám herpes teda zatiaľ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale tak ono cítiš to pálenie v konkrétnom bode, či? si to ponaliepaj na celé okolie a máš
dala som si na to alpu, dopujem sa Cčkom, B komplexom aj Zinkom tak uvidíme ale ďakujem za radu
mamus pouziva compeed a stavu z aloe vera rastliny - cerstvu.
ja som ho mala vždy len na brade už ako malá a pravidelne.. teraz ho mám len 1-2x do roka len skrz slnko aj keď si dávam silné opalovacie krémy, hat nie vždy to pomôže očividne, včera som si natrela tvár 30kou a aj tak ma to už prenasleduje znova
» www.navratkuzdraviu.sk/p/163/cannadent...
alebo:
» imunita.online/zovirax-duo/...
alebo (najslabsie u mna):
» imunita.online/herpesin-krem/...
Kup si B komplex forte a zjedz 2 hned na supu, rano si daj znovu 2.
Ked sa ich chces zbavit na furt zmen zivotospravu alebo chod imunologicke/infektologicke a daj si predpisat:
» www.adc.sk/databazy/produk...
A jedz to 3 mesiace
B komplex aj Zinok kadejaké doplnky životosprávu mám zmenenú už 2 roky
A o dosť menej to mávam ale ďakujem za radu prečítam si
noo asi zo slnka alebo z nervov,ak máš, u mna to je najčastejší dôvod, kortizol je moj spoločník
To nepoznám
hej, aj z toho to môže byť...čo nepoznáš?
ahaaa
» danielmarko.blog.sme.sk/c/294979/Zabija...
Hmm pasta vysušuje čo som počula a to nie je dobre ja teraz používam herpetino to je taká masticka a nemám herpes teda zatiaľ