Volala mi lekárka,že k nej mám prísť. Budú mi brať krv a mám doniesť moč. čo mi v tej krvi a moči budú zisťovať. Len nejakú činnosť obličiek či čo alebo by mi mohli povedať aj napr. že som tehotná mám pohlavnú chorobu alebo niečo len tak sa pýtam
neberiem ziadne drogy nie preto sa pytam len ze keby nahodou so mnou nieco nie je v poriadku ci mi to zistia. a bola som uz na prehliedke len som sa velmi nezaujimala o to ze co pri tom zistuju stale bolo vsetko v pohode
@hamaid tak ako ono da sa zistit podla mna ze neni vsetko ok ale ze mas konkretne rakovinu to treba dalsie vysetrenia .. Ale teda nie som lekar samozrejme je mozne ze nenam pravdu
pokiaľ nemajú určitý dôvod- teda nepredpokladajú podľa príznakov nejaké ochorenie alebo problém pozrú len úplne bežné základné parametre... teda v krvi hodnotu cholesterolu, počty krviniek, minerály, stopové prvky... proste základné veci, ktoré keby boli výraznejšie zvýšené alebo znížené tak to treba riešiť, lebo by bola len otázka času kedy nastane problém, prípadne na základe nich začať uvažovať o konkrétnom ochorení.... čo sa týka napr tehotenstva, drog,... na každom tlačive sú vypísané nazvyme to možnosti, kde má lekár zaškrtnúť, aké parametre ho zaujímajú a čo majú z krvi, moču,.. zistiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
čo viem tak dávajú podnet na políciu!