zatiaľ nie, ale aj keď sa máme prezúvať, tak sa neprezúvam, dám si len návleky a potom v učebni si ich dám dole, počas celého roka nosím tenisky a tak si profáci myslia, že sú to prezuvky...
My sa musime vzdy prezut lebo casto nam chodi do triedy snorit upratovacka a tej vadi len ked si do triedy zoberieme bundu a nie este aby sme tam behali neprezuty Minuly rok v zime sme mali vsetci vetrovky v triede a chytila take nervy ze nam ich povyhadzovala von oknom do snehu
Ano, musime. Inak mame neospravedlnene hodiny, zapisy, pokarhania, pat a dvadsat na holu vrbovym prutikom, pokarhania, podmienecne vylucenie a takpovediac by sme snad ani neboli pripusteni k maturam - niet vacsieho stastia, nez mat prezuvky
u nás zasklenili pavlač, dali kreslá nielen na prvé a tretie poschodie, to už by sme si mohli dať ikea stolíky s lampičkami do vnútorných chodieb, pár koberčekov a v škole by bolo ako doma............to by som sa aj prezúvala......no a čo, že VŠ
asi tak 10x do roka ked mam topanky v ktorych sa neda chodit alebo je vonku sneh a nechcem vsade vodu roznasat a mam ho v podrazkach a smyka sa mi. takze skoro vobec
áno,lebo byť celý deň v čižmách/topánkach na opätku/číňanoch/kanadách/botaskach je dosť nepríjemné...to je aspoň môj názor...mám radšej keď sa mi nohy vetrajú,preto mi to aj celkom vyhovuje... a navyše u nás sa to dosť prísne kontroluje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
ale že bundy, to už je moc
Zu dem Thema, ešte nie, až v novembri s tým začnú otravovať..
ani papuce nemam
Ano, musime. Inak mame neospravedlnene hodiny, zapisy, pokarhania, pat a dvadsat na holu vrbovym prutikom, pokarhania, podmienecne vylucenie a takpovediac by sme snad ani neboli pripusteni k maturam - niet vacsieho stastia, nez mat prezuvky
u nás zasklenili pavlač, dali kreslá nielen na prvé a tretie poschodie, to už by sme si mohli dať ikea stolíky s lampičkami do vnútorných chodieb, pár koberčekov a v škole by bolo ako doma............to by som sa aj prezúvala......no a čo, že VŠ
Ináč sa neprezúvam
iba kvôli upratovačkám, aby nemuseli toľko robiť
Inak by som sa aj prezuval, keby som si mal kde prezuvky odlozit a nemusel ich nosit so sebou. Byť az do vecera obutý je niekedy dost neprijemne.