V škole ma prezývajú blbo už od septembra 2009 (nieje to taká prezývka nadávková) a preto by som potreboval rady čo mám robiť či to ignorovať, alebo ísť s tým za triednou? A navyše ma taký o hlavu menší Róm vyhadzuje z miesta minule ma vyhodil ja som nech
Chybu hľadaj v sebe. Proste sa asi chováš ako nejaký debil, tak sa k tebe aj tak správajú. Skús sa zmeniť, poriadne!
Ignorácia by asi v tomto prípade trochu pomohla, ale tým nič nevyriešiš. Treba sa problémom postaviť a nie pred nimi utekať.
Za učiteľmi by som na tvojom mieste určite neišiel, len by sa to tým zbytočne zhoršilo. Možno by sa ti prestali vysmievať, ale ich názor na teba by poriadne klesol.
Ja by som toho cigáňa na tvojom mieste zbil, ale to len preto, že mám takú povahu a nemám takých ľudí moc rád... Týmto ti ale neradím, aby si ho zbil, určite sa to dá riešiť aj inak
@radulik7 povedzme že som zapálená volejbalistka =D a keď sa hodím cez celé ihrisko za loptou z rukami nad hlavou tak to vypadá dosť komicky =D a spolužiakom som pripomenula stierač =D asi som mala byť futbalová brankárka =D
čo tak nabrať trochu sebavedomia, a nebrať všetko hneď tak osobne... ísť za triednou? čo myslíš že ta triedna s tým spraví? máš 17 rokov tak by si si takéto veci mohol už aj sám poriešiť...
Ser na to aj mna prezyvaju... najprv som to ignoroval a potom som si aj ja s toho spravil srandu za triednou nechod tiez v nasej triede bol fakt debilny chalan, kamosi ho prezivali a nedavno preto odisiel zo skoly...ale on bol fakt blby...pride do skoly, ja na nho ze Cau a on mi jebne do brucha Potom ho zacali prezivat, rozreval sa a povedal to na nich
aj ja mam prezyvku (že KOTI se Kotíí alebo len KOTI) najskor mi to poriadne vadilo ale po tých rokoch som sa s tým vyrovnala... ale vieš čo sprav? začni ho prezývať aj ty najlepšie debil
tak v prvom rade s anežaluj,bo budeš malé rozmaznané decko a žalobaba a neviem čo čiže budeš na otm len horšie a proste s atým ludiom postav nenechaj si to,niekedy aj ignorácia pomože a musíš to mať totálne na háku že ťa to vobec nesere a rob si z toho možno aj srandu a aj z nich a sem tam im niečo drzé povedz biť sa nemusíš teda,len aby si im dal njavo že ťa to nepoloží lebo ludia radi rýpu do takých bezbranných lebo vedia že im nič nespravia a ty asi taký si ,no nebude to lahké ale uvidíš časom to utčite zaberie
...ty musis byt iny "srandista"....prezyvaju ta?? rozplac sa a a bez za triednou...potom to urcite prestane...sak ich prezyvaj tiez alebo jeb nato, sak nech...zvyknes si..a je to len prezyvka...maly cigan ta vyhodi z miesta??? sak mu prijeb poriadnu...hned sa ukludni...nemusis vsetko riesit bitkou...ale co si myslis, ze ked mu vysvetlis, ze to co robi nieje spravne tak prestane?? neprijebes, nevysvetlis..potom si s tebou bude kazdy robit z teba srandu ked neukazes, ze sa hned nezoseries..
no mas 17 rokov a nevies si poradit s deckami???ja si myslim ze je to tym ze si asi nevies vybodovat autoritu, ale to sa da napravit, len im nedovol aby si z teba robili srandu
a aku prezyvku mas ? ale sak to je jedno aj ja som bol trochu taky ale teraz uz nee ser na nich ber to ako srandu a len sa na tom zasmej sak mas to aj v nicku tak co teda ?
neber si to tak...tymto si prejde asi kazdy...mna tiez prezivali -no to bolo este na zakladke a chalani v nasej triede boli fakt °;...tvar sa ze sa ta to netyka ...to dost pomaha..alebo sa skus branit ..utok -najlepsia obrana..rob si z nich srandu a obrat to na zart...urcite ich to prestane po case bavit
Cigáňovi by som prijebávať neskúšal ešte budeš mať dáke trable za rasimuzmus lebo tak to chodí tuná v tomto kokotskom štáte........ a @ koprdil teeb niekto asi na halvu prdil lebo si napísal teda peknú kokotinu na človeka sa môžu zamerať aj bez toho aby si choval ako debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Prehodnoť to.
tiež ma prezývajú tak akoby som nechcel ale život je taký
zvykni si, v dospelosti sa nebudeš mať komu sťažovať
,,Vidla,kde zasa doboha si???" =D=D=D=D tak nejako =D
Ignorácia by asi v tomto prípade trochu pomohla, ale tým nič nevyriešiš. Treba sa problémom postaviť a nie pred nimi utekať.
Za učiteľmi by som na tvojom mieste určite neišiel, len by sa to tým zbytočne zhoršilo. Možno by sa ti prestali vysmievať, ale ich názor na teba by poriadne klesol.
Ja by som toho cigáňa na tvojom mieste zbil, ale to len preto, že mám takú povahu a nemám takých ľudí moc rád... Týmto ti ale neradím, aby si ho zbil, určite sa to dá riešiť aj inak
Prajem ti teda GL , keby niečo, tak môžeš TS ...
resp u nás sa prezýva každý takže to dáko extra neriešim
no mas 17 rokov a nevies si poradit s deckami???ja si myslim ze je to tym ze si asi nevies vybodovat autoritu, ale to sa da napravit, len im nedovol aby si z teba robili srandu