pearl harbor, na konci keď Rafe vystúpi z lietadla a čaká ho tam tehotná Evelyn a vynesie truhlu s Dannym a potom tá scéna o niekoľko rokov ďalej keď už je tam aj Dannyho syn
viac ich je.. v Láska Nebeská pri asi 10 scénach, ale ako jej on príde ukazovať tie tabuľky jak ju miluje asi najviac..
aa Titanic, keď tam ukazujú, ako tí dvaja starí zaspávajú, maminka číta deťom rozprávku a tak, potom keď hrajú tú smutnú poslednú pesničku, vlastne aj keď ten stavitel lode povie "Titanic pújde ke dnu" to vždy uplne že dopiče si poviem a slza mi vyjde a samozrejme keď Rose púšťa Džejka do vody.. a ešte predtým ako tam leží taká polozmrznutá a spieva si..
Pri veeľa filmoch.. Forrest Gump, to mi je smutno skoro stále a na konci väčšinou plačem, pri Shrekovi 2 keď nájde Shrek Fionin denník a teraz si nespomeniem. Väčšinou plačem pri takýchto kreslených rozprávkach. Inak pri filmoch veľmi neplačem, filmy ma nedokážu rozplakať tak ako knihy.
forrest gump, ked si uvedomi ze ten chlapec je jeho a spyta sa jenny ci aj on je.. a nedokonci vetu. pretoze aj napriek tomu ze zaostaly, uvedomuje si to a nechce aby aj jeho dieta bolo take..
no tak ako už mnohí povedali, plačem pri Marley a ja, Klik, Most do zeme Terabithia, jak to dievča zomrie...a vlastne všade, kde na konci zomiera hlavný hrdina, podľa mňa to nie je fér a vlastne keď vo filme niekto plače, plačem s ním
1. Zelená míľa - prakticky celú druhú polovicu filmu som preplakala a ďalšiu hodinu (aj dve) potom... nikdy som tak neplakala pri filme ani knihe ako pri tomto...
2. Donnie Darko - celá tá scéna, jak si Donnie - vedomý toho, čo ho čaká - lahne do postele a začne sa smiať a nasledujúca scéna s ostatnými, ako náhle začne hrať Mad World - to ma nikdy nenechá chladnou
3. Cashback - tiež záverečná scéna keď zastaví čas a spolu vybehnú do ulice a začne hrať tá pesnička (Grand Avenue - She)
4. Svet podle Prota - keď na konci ukážu, čo napísala Bess: "Nemám domov"
5. Romeo + Juliet - celé finále filmu, keď sa odpravia obaja
6. Magnolia - celá scéna s pesničkou Wise Up
7. Butterfly Effect - záverečná scéna, jak ide Evan po ulici a stretne Kylie a začne do toho hrať Stop Crying Your Heart Out od Oasis
No jo, som plačko a správna scéna so správnou hudbou dokážu u mňa vyvolať hektolitro sĺz... tá hudba je dôležitá tam. A toto sú tie scény, pri ktorých prelievam slzy vždy... a väčšinou plačem vo filmoch, keď zomrie nejaký roztomilý deduško alebo babička, to nikdy nedokážem prekusnúť...
A v poslednej dobe plačem pri každej romantickej kk-tine, zrejme to bude tým, že závidím hlavným postavám happy ending... asi mi už preskakuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a mám tendenciu celú Zelenú míľu preplakať
áno!
Marley a ja
(paradoxne komédie)
Pianista
(a vôbec všetky vojnové filmy)
Lolita
(osobné)
Titanic
(no, je to doják!)
A pri niektorých animovaných rozprávkach ako: Dumbo, Toy Story 2 (kôli jednej pesničke), Shrek, Hľadá sa nemo... véééľa toho je
keď Snape umiera a povie Harrymu: " Máš oči svojej matky." tak vtedy som fakt skoro plakal, ale trochu inak
aa Titanic, keď tam ukazujú, ako tí dvaja starí zaspávajú, maminka číta deťom rozprávku a tak, potom keď hrajú tú smutnú poslednú pesničku, vlastne aj keď ten stavitel lode povie "Titanic pújde ke dnu" to vždy uplne že dopiče si poviem a slza mi vyjde a samozrejme keď Rose púšťa Džejka do vody.. a ešte predtým ako tam leží taká polozmrznutá a spieva si..
A moment to remember - keď sa pociká
Forrest Gump - viacero scén
Dancer in the dark - keď spadne tá šibenica
no dobre, ešte tisíc ďalších, tak končím
My name is Sam - keď mu bere socíalka dcérku mi vyhŕkla slza do oka pravého
...a zakaždým revem pri All Excess od A7x, aj keď to nie je film..ale keď sa na obrazovke ukáže Jimmy, proste rev...
a ináč revem pri všeličom (aj @0 ), ale to si skôr len tak sentimentálne poplačem..
A ďalej Titanic keď tí starký lezia na posteli a ta matka s detmi, a potom ked rose pusta jacka do tej vody aj to.
The Last song pri tom revem cely koniec filmu
A walk to remember to iste ako pri Last songu tiez prerevem cely koniec
Plus 100 ďalších..
Inak záver V for Vendetta.
2. The Ghost - na konci
3. One day - celý čas takmer
4. Titanic - proste nedopozerám to nikdy, lebo revem jak malá
5. Harry potter 7 - keď umrie Fred! a keď sa Harry rozpráva pred tým ako ho Voldy zabije s mŕtvymi rodičmi
6. Harry Potter 5 - keď zomrie Sirius (ale to v knihe nie vo filme)
7. Hello Dolly - pri pesničke It only takes a moment
a vlastne pri každom dojáku či happy ende
Meet Joe Black - keď Joe odchádza a Susan plače a keď s spolu s ním odchádza aj William
The Green Mile - keď John uvidí hviezdy
ale mnoho iných, len si teraz nespomeniem
a ešte Remember me na konci to bolo riadne dojemné
no tak ako už mnohí povedali, plačem pri Marley a ja, Klik, Most do zeme Terabithia, jak to dievča zomrie...a vlastne všade, kde na konci zomiera hlavný hrdina, podľa mňa to nie je fér a vlastne keď vo filme niekto plače, plačem s ním
2. Donnie Darko - celá tá scéna, jak si Donnie - vedomý toho, čo ho čaká - lahne do postele a začne sa smiať a nasledujúca scéna s ostatnými, ako náhle začne hrať Mad World - to ma nikdy nenechá chladnou
3. Cashback - tiež záverečná scéna keď zastaví čas a spolu vybehnú do ulice a začne hrať tá pesnička (Grand Avenue - She)
4. Svet podle Prota - keď na konci ukážu, čo napísala Bess: "Nemám domov"
5. Romeo + Juliet - celé finále filmu, keď sa odpravia obaja
6. Magnolia - celá scéna s pesničkou Wise Up
7. Butterfly Effect - záverečná scéna, jak ide Evan po ulici a stretne Kylie a začne do toho hrať Stop Crying Your Heart Out od Oasis
No jo, som plačko a správna scéna so správnou hudbou dokážu u mňa vyvolať hektolitro sĺz... tá hudba je dôležitá tam. A toto sú tie scény, pri ktorých prelievam slzy vždy... a väčšinou plačem vo filmoch, keď zomrie nejaký roztomilý deduško alebo babička, to nikdy nedokážem prekusnúť...
A v poslednej dobe plačem pri každej romantickej kk-tine, zrejme to bude tým, že závidím hlavným postavám happy ending... asi mi už preskakuje.