Zavretom. lebo stálemi nalietaju dnu komáre alebo iná háveď. Jeden letný večer pred rokom som nechala otvorené dokorán okno a ked som sa okolo desiatej vrátila do izby tak som mala na stene pri posteli desiatky a desiatky "okrlídlených mravčekoch", dnes ráno mi v izbe poletovalo aspon 5 much, včerlam neidentifikovateľný hmyz..zobudili ma bzukotom. Potom mi dvaja veľký mravci liezli po dlážke. Podotýkam, že to som ani okno v noci otvorené nemala. A ked aj obačas si na noc otvorím, tak sa budím na každé šteknutie psa a všetko... :/
furt otvorene... ked mam sietku na komare, ked nemam sietku na komare zatvorene radsej teplo ako ten hnusny hmyz..pripadne ked mam biolit tak otvorene vtedy si nedovolia vliezt
však podľa počasia a okolností, často napríklad zaspávam pri otvorenom, nad ránom mi je zima, tak nechám len vetračku a ak ma neskôr niečo ruší, tak ho zavriem aj úplne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a skoro vzdy pri otvorenom ked som v BA.
a ke dosm byvala v BB, tak pri otvorenom tiez, kvoli zvuku cesty a zeleznice.