Ahojte Birdzáci ..Môj nasledovný problém sa samozrejme bude týkať modrej sociálnej siete a môjho priateľa. Dnes ako som sa prihlásila na FB,zahliadla som,ako môj priateľ komentoval fotku jednej žene. Bolo to typu "vau,pristane ti to,pekná" . Po zhliadn
Ked sa ti bude nejaky pacit, tiez mu okomentuj. To, ze je s tebou neznamena, ze sa mu nebudu pacit ine zeny, ale viem, ze to blby pocit pre teba, keby bol viac empaticky, nechal by si ten komentar pre seba.
ja nechápem ženy, čo si myslia, že len za to, že majú priateľa tak nemôžu byť pekné aj iné..
je s tebou? má ťa rád? klape vám to? tak čo riešiš?
akože fakt, komenty na sociálnej sieti.. sú samo o sebe uplne čudné na tvorbu hádok a podobných dedukcií, ale ešte sa hnevať na to, že je gentleman a zloží kompliment inej tak to fakt že nechápem..
Co ja viem, ja ked vidim peknu slecnu na fotke, tak jej poviem ze jej to pristane.
Moja draha ked vidi nejakeho svojho kamosa na fotke a usudi ze je tam pekny, tak mu povie ze mu to pristane.
ja si ta zastanem!
mozno to spravil z provokacie ak mala fotku nastavenu pre vsetkych..vedel ze to uvidis..nuz nezostava ti nic ine len mu to vratit.. ja by som to mojmu priatelovi samozrejme vycitala ale moj je natolko rozumny ze take veci nerobi.
Povedz mu to že ti to vadí.Buď úprimná ale nenervač sa. Je dôležité sa o takýchto veciach porozprávať lebo ak to vsebe potláčaš a on zopakuje takéto komentáre bude ťa to viac a viac raniť. Ak je to múdry chlapec a ľúbi ťa porozmýšľa nad tým že to je nevhodné a nebude to už robiť. Ak to bude napriek tomu robiť tak to neznamená že ťa provokuje ale že mu to je jedno. A to že mu to je jedno bude znamenať že ťa nerešpektuje.Potom je to už len na tebe čo bude ďalej. Je to môj názor nemusí sa zhodovať s inými!
@americanbeauty kebyze to komentuje kamaratovi, tak je to v pohod eze? a tebe nekomentuje alebo naživo ti nepochvali kabat? alebo niečo iné? ak tebe nechvali a inej hej, tak potom by ma to sralo
fuha ja som este nikdy nic taketo neriesila a som tomu rada
ja na fcb nedavam ani statusy,ani fotku tam nemam, ani nelajkujem nic a nekomentovala som tusim nikomu nikdy ziadnu fotku . Ja to mam len na skolu a max. na nejake vybavovanie uctov
A priatel fb ani nema.
Ale tak ako sa poznam,asi by som bola taka naoko urazena ale v podstate taketo mini blbiny neriesim. ved to je chlap. akoze jasne, mohol si to nechat pre seba, mozno by som mu max. povedala, ze je mi to neprijemne, ale nejak ze by z toho vznikla WW 3 to ee
@smajdalf
dik
mi chces povedat,ze ty na mojom mieste by si ani trosku nemal z toho take zmiesane pocity?
Predstav si teraz,ze tvoja priatelka by zrazu komentovala fotky muzom ako im to sekne,aki su to fesaci,rozplyvala by sa nad nimi.. no neviem neviem ci by si z tohoto neskakal nahodou aj dva metre od radosti
ale inak, ja by som to frájovi vyhodila na oči. proste len tak medzi rečou by som mu povedala, že hééj hentú si lajkol/komentoval ale môj vôbec nemá takúto potrebu niekomu vypisovať/lajkovať.
ale my sme aj tak divný párik a hovoríme si kadečo a smejeme sa na sebe a tú pesniču, čo som pridala mi vždy pustí, keď si robím srandu z toho, že akú má novú babenku v priateľoch a že kde bol tak dlho
@silviaaa fuuh! to co je za koment to jak si prisla na takuto dedukciu?
1 ked niekde chcem nieco komentovat, tak vobec necumim na nastavenia
2 z provokacie? jasne, bezne ked vidim dievca co poznam a slusi jej to na fotke tak jej to napisem z provokacie lebo chcem vytocit svoju priatelku
3 vratit..boze. to fakt pomoze viac ako sa s nim porozpravat.
hrott nezmyselnu blbost az do hadky?
teraz neviem ci je tvoj priatel fakt v tomto uvedomely, alebo sa ta boji D
Niekedy to robia muži keď maju pocit, že ta žena moc flirtuje s inými. Tým o tebe nechcem nič povedať len aj tak si o sebe nič nenapísala v tomto ohlade, takže sa to nevylucuje.
@mygate proste to neurobi lebo nechce zbytocne rozputat hadku medzi nami lebo vie ze by sa ma to dotklo
ja si myslim ze ked chalan ktory ma dievca, je pre neho jedina by nemal komentovat fotky inych a pisat inej babe aka je krasna
Su ludia, ktori ked nieco okomentuju, alebo lajknu, nic to neznamena, ale su ludia, ktori to robia len ludom s ktorymi maju/ chcu mat nieco viac, preto by som ju rovno za hystericku nepovazoval, to je od cloveka k cloveku rozne, za to, ze vy taku skusenost nemate. A aj cez net sa da clovek poriadne namotat, aj ked tomu poniektori mozno neverite ...
@silviaaa prepac ale toto riesit...su aj vaznejsie veci v zivote nie komentare pod fotkami na FB...a ked to niekomu naozaj slusi tak preco mu to nepovedat? dobre sa ma chvalit
@husky a vobec, oznacujes ma akoby som cele toto forum zalozila ja. iba si ju zastavam ak by sa mi stalo to iste tak mu to vyhodim na oci a nezatazujem hlupostami inych ludi.
@americanbeauty je to clovek ktory ma oci. To ze s tebou chodi, neznamena ze zazracne oslepne, alebo ze su vsetky baby spatne. Keby frajerku mam a niekomu obcas napise ze mu to sekne na fotke, tak s tym problem nemam.
musím sa zastať @silviaaa a aj zakladateľky
budem úprimná a tiež by mi to vadilo však keď sa mu niekto páči, tak nech si to nechá pre seba ak je zadaný, pochybujem že bežnému chlapovi by sa páčilo, keby jeho priateľka komentuje fotky nejakému chlapovi aký je krásny, sexi a neviem čo. Je to vrcholne neempatické.
Jednoducho myslieť si môže, ale nech to nevyjadruje nahlas.
Pre mňa to je ako pozeranie na zadok, nech to robí, ale nekomentuje aká je okoloidúca kosť a nevykrúti si pri tom krk.
@husky mne je absolútne jedno ako rozmýšľaš, chlapi sa tiež nestarajú ako rozmýšľajú ženy.
Jednoducho, keď má niekto niekoho rád a vie že mu to prekáža, tak to nerobí, alebo nech sa na ten vzťah rovno vyserie.
A konkrétne môj priateľ je našťastie dospelý, empatie schopný jedinec (ktorý na fb nekomentuje nič), a čo sa obzerania zadkov týka, tak nejak tuší, že by ma komentovanie rití cudzích žien a vylamovanie si za nimi krku pomerne iritovalo. Na druhú stranu som tolerantná aj ja a keď mu nenápadne niekam skĺzne na chvíľu pohľad nepoviem pol slova, veď je to len muž.
Neodsúď ho , pekne mu povedz že sa ti to nepáči , správny chlap to pochopí a nezopakuje.. to že to spravil raz nič neznamená.Možno len nieje naučený že to môže ublížiť , si žena , vychovaj si ho !
Zato mi tak chýba bývalý .. bol jediný chlapec, ktorého poznám, čo toto v živote neurobil ani keď ešte so mnou nebol, ale to je jedno .. ani teraz to dokonca nerobí, len mne lajkuje .. síce ešte len 2 týždne nie sme spolu , ale i tak. Fuck, niekto je jak ja, že mu taká blbosť vadí, čo už
akoze ja vseobecne nejako neleziem muzom pod fotky a nepisem im, ze su pekni.. a je mi sympaticke, ked to nerobi ani druha strana.. ale tak je to prirodzene, ze sa mu obcas niekto bude pacit. dokial ta lubi a je ti verny, tak nie je co riesit
Pri takychto forach si uvedomujem, ze som naozaj rad, ze nemam ziaden vztah. Ak by sa na mna za hento zenska urazila, tak by si musela hladat noveho priatela. Neznasam taketo psychopatky, co maju potrebu mi hovorit este aj v akej polohe mozem sravat.
nestalo ale keby jj tak by ma to tiez sralo ale podla mna sa nemusis bat niecoho a robit si z toho tazku hlavu. Ale ak chces tak ho mozes nejak podpichnut len a akoze hrat urazenu.
Sibe ti? Boze moj, ved nie si jedina zena na svete, ani jedina pekna. A pokial je pekna, preco nepochvalit?
Ja by som to asi nijako neriesila, ani ked sa moj frajer fotil s inou, a co teraz? No tak nejaku stretol a zapacila sa mu, zblaznim sa?
(Hoci je pravda, ze by som ani moc neriesila, keby s nou spal, ale este z tej casti zdraveho usudku...)
no ne ty kokot ked ma clovek partnera zrazu všetci/všetky ošpatnejú jak po masturbácii ne? A to ,ze to aj napísal a nechal si to pre seba ...a prečo by mal ako? Ked si niekto myslí,že jeho partner si nepovie v sebe "wau ta je pekna" tak je naivka roka...a tento je typ,že čo na jazyku to na fb no čo zblázni sa z toho
jakože ok, mne to nie je uplne prijemne ked taketo komentare vidim, ale zase kym su to len taketo komentare tk podla mna a niet coho strachovat, proste za tym nevidim nic viac ako ze ju hodnoti ako peknu tu babu. vies, ked sa dohodnete a on tam tie komenty davat nebude, tak co to vyriesi? stale bude vediet rozzoznat peknu babu od skaredej, stale si bude hovorit ze ten a ten zadok je sexi napr podla mna je to dost prirodzene, kym to nezachadza do takych flirtujucich komentov
Trošku sebavedomia dievča
Nie je to príjemná záležitosť avšak, svet sa preto nezrúti. Má teba, vybral si teba a je s tebou. Pekné ženy boli, sú a budú. Bohužiaľ je to tak a ty, ak budeš k nemu takáto, zdrhne za tou čo jej to komentoval. Je to smutné ale je to tak
Však aj ty pozeráš po pekných, takto funguje človek... :letim:
mozu sa mu pacit ine, ved aj tebe sa pacia muzi, kabelky, topanky, to je to iste v podstate ale ako je vyslovene neslusne toto pisat tak, ze to mozes vidiet, neviem co by som si ja myslela o takom frajerovi, ale riadne by som ho zjebala je to neslusne a mas sa pravo hnevat, take veci by mal hovorit hlavne tebe a potom az nejakym ringlam na FB
Nie je normalne aby priatel komentoval v tomto smere babu.
Pekna mas byt pre neho len ty a pokial to nechape tak je to neempaticky chudak ktory este nedozrel.
hah,. teraz sa na tom bavím, že takéto sračky už nemusím riešiť, ale bývalého som tolko vytáčala kvôli fb, včetne opakovaného zistenia hesla, že sa odtial celý zrušil/odstránil a bol pokoj...
za toto na seba hrdá ale nie som
myslím ,že som tu vyhrala titul najvačšej psychopatky :letim:
tak čo ja viem ak to bola kamoška alebo nejaká známa (pravdepodobne ano kedže ju má na fb vo friendoch) a tak čo? ty nepovieš svojej kamoške že jej to pristane ked očividne vyzerá dobre? neviem ale také somariny riešiť. ak vám to klape vo vzťahu tak nevidím dôvod na trápenie sa pre jeden komentar pod fotkou... :letim:
len nerob naprieky spytaj sa ho ci sa mu paci a skus pozret na jej fotku co je na nej pekne a skus ja neviem napr niekedy si tak dat vlasy alebo makeup podobny ako mala ta na fotke mozno ze sa mu pacia na tej zene vlasy alebo neviem skus
@americanbeauty vieš čo, teraz sa už na takom len smejem, lebo aj mne sa to stalo ...s frajerom sme polu 6 rokov a radím ti, vážne neber to vážne.. tak isto aj ja či ty si lajkla fotku tvojho kamaráta alebo mu napísala koment, že wow, pekná fotka .. pokial to je toto, nieje to niec viac, nerozoberaj, neanalyzuj
som rada ze moj muz nema absolutne taketo potreby. lebo keby mal tak by ma to asi trosku aj stvalo.
ale ked ide nejaka pekna baba okolo tak si aj spolocne povieme ze mmm ta bola dobra. alebo ked povie na nejaku ze je pekna tak iba tak zo srandicky poviem ze "dooobreee chod si za nooooou"
ale fakt, stavaju sa aj horsie veci : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
buď ty, alebo cudzie fuchtle na nete!
je s tebou? má ťa rád? klape vám to? tak čo riešiš?
akože fakt, komenty na sociálnej sieti.. sú samo o sebe uplne čudné na tvorbu hádok a podobných dedukcií, ale ešte sa hnevať na to, že je gentleman a zloží kompliment inej tak to fakt že nechápem..
(občas, keď som na jeho fb, like-ujem fotky jeho kamarátom :-S )
Geez ved jej nenapisal ze ju v sobotu pojebe, tak co robis
Kasli na to a nestresuj sa chujovinami
Moja draha ked vidi nejakeho svojho kamosa na fotke a usudi ze je tam pekny, tak mu povie ze mu to pristane.
Vola sa to rovnovaha
mozno to spravil z provokacie ak mala fotku nastavenu pre vsetkych..vedel ze to uvidis..nuz nezostava ti nic ine len mu to vratit.. ja by som to mojmu priatelovi samozrejme vycitala ale moj je natolko rozumny ze take veci nerobi.
ja na fcb nedavam ani statusy,ani fotku tam nemam, ani nelajkujem nic a nekomentovala som tusim nikomu nikdy ziadnu fotku . Ja to mam len na skolu a max. na nejake vybavovanie uctov
A priatel fb ani nema.
Ale tak ako sa poznam,asi by som bola taka naoko urazena ale v podstate taketo mini blbiny neriesim. ved to je chlap. akoze jasne, mohol si to nechat pre seba, mozno by som mu max. povedala, ze je mi to neprijemne, ale nejak ze by z toho vznikla WW 3 to ee
dik
mi chces povedat,ze ty na mojom mieste by si ani trosku nemal z toho take zmiesane pocity?
Predstav si teraz,ze tvoja priatelka by zrazu komentovala fotky muzom ako im to sekne,aki su to fesaci,rozplyvala by sa nad nimi.. no neviem neviem ci by si z tohoto neskakal nahodou aj dva metre od radosti
ale inak, ja by som to frájovi vyhodila na oči. proste len tak medzi rečou by som mu povedala, že hééj hentú si lajkol/komentoval ale môj vôbec nemá takúto potrebu niekomu vypisovať/lajkovať.
ale my sme aj tak divný párik a hovoríme si kadečo a smejeme sa na sebe a tú pesniču, čo som pridala mi vždy pustí, keď si robím srandu z toho, že akú má novú babenku v priateľoch a že kde bol tak dlho
1 ked niekde chcem nieco komentovat, tak vobec necumim na nastavenia
2 z provokacie? jasne, bezne ked vidim dievca co poznam a slusi jej to na fotke tak jej to napisem z provokacie lebo chcem vytocit svoju priatelku
3 vratit..boze. to fakt pomoze viac ako sa s nim porozpravat.
hrott nezmyselnu blbost az do hadky?
teraz neviem ci je tvoj priatel fakt v tomto uvedomely, alebo sa ta boji D
ja si myslim ze ked chalan ktory ma dievca, je pre neho jedina by nemal komentovat fotky inych a pisat inej babe aka je krasna
radsej si pusti to v komente cislo @24
:letim:
budem úprimná a tiež by mi to vadilo však keď sa mu niekto páči, tak nech si to nechá pre seba ak je zadaný, pochybujem že bežnému chlapovi by sa páčilo, keby jeho priateľka komentuje fotky nejakému chlapovi aký je krásny, sexi a neviem čo. Je to vrcholne neempatické.
Jednoducho myslieť si môže, ale nech to nevyjadruje nahlas.
Pre mňa to je ako pozeranie na zadok, nech to robí, ale nekomentuje aká je okoloidúca kosť a nevykrúti si pri tom krk.
Jednoducho, keď má niekto niekoho rád a vie že mu to prekáža, tak to nerobí, alebo nech sa na ten vzťah rovno vyserie.
A konkrétne môj priateľ je našťastie dospelý, empatie schopný jedinec (ktorý na fb nekomentuje nič), a čo sa obzerania zadkov týka, tak nejak tuší, že by ma komentovanie rití cudzích žien a vylamovanie si za nimi krku pomerne iritovalo. Na druhú stranu som tolerantná aj ja a keď mu nenápadne niekam skĺzne na chvíľu pohľad nepoviem pol slova, veď je to len muž.
Nebuď smutná, no. :/
Buď
akoze ja vseobecne nejako neleziem muzom pod fotky a nepisem im, ze su pekni.. a je mi sympaticke, ked to nerobi ani druha strana.. ale tak je to prirodzene, ze sa mu obcas niekto bude pacit. dokial ta lubi a je ti verny, tak nie je co riesit
Ja by som to asi nijako neriesila, ani ked sa moj frajer fotil s inou, a co teraz? No tak nejaku stretol a zapacila sa mu, zblaznim sa?
(Hoci je pravda, ze by som ani moc neriesila, keby s nou spal, ale este z tej casti zdraveho usudku...)
Asi nie, neriesila. Ale kedze nespal, neviem. Mozno by ma to trosicku rozculilo, ale asi by som nejako moc nevyvadzala.
@madtvatterphd
Som rada, ze zdielame rovnaky nazor!
Kebyže nerieším na facebooku školu, tak už ho dávno nemám.
Tieto sociálne siete vážne dosierajú vzťahy.
Nie je to príjemná záležitosť avšak, svet sa preto nezrúti. Má teba, vybral si teba a je s tebou. Pekné ženy boli, sú a budú. Bohužiaľ je to tak a ty, ak budeš k nemu takáto, zdrhne za tou čo jej to komentoval. Je to smutné ale je to tak
Však aj ty pozeráš po pekných, takto funguje človek... :letim:
Pekna mas byt pre neho len ty a pokial to nechape tak je to neempaticky chudak ktory este nedozrel.
za toto na seba hrdá ale nie som
myslím ,že som tu vyhrala titul najvačšej psychopatky :letim:
nikdy som im nerozumela.
neznášam to.
ale ked ide nejaka pekna baba okolo tak si aj spolocne povieme ze mmm ta bola dobra. alebo ked povie na nejaku ze je pekna tak iba tak zo srandicky poviem ze "dooobreee chod si za nooooou"
ale fakt, stavaju sa aj horsie veci : )