Bývam na dedine a je tam len 5 dievčat. Od mala sa zo mňa smejú.Vždy som bola oporou keď im niečo bolo.Potom ma odhodili a tvárili sa akože nič.A keď sa niečo stalo hodili všetko na mňa. Už rok som nebola vonku. Musím chodiť vonku nebudem sedieť doma.
jedine niekoho z okolia...
my sme sa presťahovali na dedinu kde bud boli len staré babky alebo male deti.. alebo ciganky - keby aspoň normálne, ale take degešiny špinave.. čiže anikamaratstvo a vzťah už dupľom nie..
tak ma to donútilo osamostatniť sa a žijem v inom meste..
ja som si za 12 rokov, čo som žila v našej dedine denne (teraz žijem 3. rok niekde mimo ale furt tam chodím k rodičom) nenašla žiadnych kamarátov. ani jedno dievča sa tam so mnou nezdraví, nikto ma nepozná. iba chalani, čo sú kamaráti buď mladšieho alebo staršieho brata.
inak chodím von sama so sebou alebo so psom.
no ale chápem, že to máš blbé, ja som sa tiež dosť trápila, keď som nemala celé dni čo robiť. keď som mala 17 a adoptovali sme si psa, tak som konečne začala vychádzať z domu.
tak si asi zožeň psa, ten ťa vezme na prechádzku vždy, keď bude treba.
najlepšie je asi hľadať kamarátov inde, predpokladám, že chodiíš na školu do blízkej dediny/mesta, tak skús skôr tam. Ja som si trvalé kamarátky z našej dediny našla až skoro v 16-tich, takže sa ti nečudujem. A ktovie, možno aspoň jedna-dve z nich už z toho vyrástli a budeš sa s nimi kamarátiť.
Možno som to zle pochopil ale ju skôr trápy to prečo sa k nej tak správajú aj keď ona je na nich dobrá.
Podla mňa je to práve tým že si na nich moc dobrá.
Pozri si vo fyzike ako fungujú póly.
Severný a južný sa priťahujú. Alebo lepšie elektronika - plus a mínus sa priťahuje. Rovnaké sa odpudzujú.
Čím lepšia si na niekoho, tým menej si ťa ten človek váži, lebo tým lahšie ťa "pritiahne".
Ja mám v praxy odskúšané že ľudia čo ma kedysi brali za debila a vôbec ma nepočúvali a vždy som bol ten "posledný" sa ku mne začali úplne inak chovať keď som začal byť arogantný zmrd, keď som ich posielal do pče a neveriacky krútil hlavou nad tým ako môžu byť taký kkti že to nechápe (na čo sa pýtali).
Skús byť trochu "menej závislá" na nich, vynadať im atp.
Pretože máš 2 možnosti:
a) budeš ako doteraz a stratíš ich (čo už aj skoro si)
b) zmeníš sa a buď to bude lepšie alebo rovnaké ako v bode a) takže aj tak o nič neprídeš
pohoda ja byvam odjakživa na dedine a kamarátov som mal iba spolužiakov. Teraz sa so spolužiakmi zo základky ani nezdravím a s ľuďmi čo boli starší mladší tiež nie. A vonku chodím akurát tak do obchodu a do školy a so psom občas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
my sme sa presťahovali na dedinu kde bud boli len staré babky alebo male deti.. alebo ciganky - keby aspoň normálne, ale take degešiny špinave.. čiže anikamaratstvo a vzťah už dupľom nie..
tak ma to donútilo osamostatniť sa a žijem v inom meste..
inak chodím von sama so sebou alebo so psom.
no ale chápem, že to máš blbé, ja som sa tiež dosť trápila, keď som nemala celé dni čo robiť. keď som mala 17 a adoptovali sme si psa, tak som konečne začala vychádzať z domu.
tak si asi zožeň psa, ten ťa vezme na prechádzku vždy, keď bude treba.
Podla mňa je to práve tým že si na nich moc dobrá.
Pozri si vo fyzike ako fungujú póly.
Severný a južný sa priťahujú. Alebo lepšie elektronika - plus a mínus sa priťahuje. Rovnaké sa odpudzujú.
Čím lepšia si na niekoho, tým menej si ťa ten človek váži, lebo tým lahšie ťa "pritiahne".
Ja mám v praxy odskúšané že ľudia čo ma kedysi brali za debila a vôbec ma nepočúvali a vždy som bol ten "posledný" sa ku mne začali úplne inak chovať keď som začal byť arogantný zmrd, keď som ich posielal do pče a neveriacky krútil hlavou nad tým ako môžu byť taký kkti že to nechápe (na čo sa pýtali).
Skús byť trochu "menej závislá" na nich, vynadať im atp.
Pretože máš 2 možnosti:
a) budeš ako doteraz a stratíš ich (čo už aj skoro si)
b) zmeníš sa a buď to bude lepšie alebo rovnaké ako v bode a) takže aj tak o nič neprídeš