ale tak na toto vazne nepotrebujes nejaky presny navod...či?
Bud vždy pri nich, v dobrom, aj v zlom, vypočuj si ich vždy ked maju niečo na srdci, ale aj ked kecaju blbosti, ked su smutni snaz sa im nejak vylepsit náladu, popripad ked to nejde, tak smut s nimi..
Ja som sa kedysi správal dobre, ku kazdemu, a kazdy ma mal za tutmaka co nie je lepsi jak prvak, co by nikoho nedokazal zmlatit atd....
Ale teraz sa ku kazdemu spravam jak k niecomu menej jak ja, a oni maju teraz respekt a spravaju sa ku mne jak k takemu "hero-ovi"..
Ja sa správam ku kamarátom tak, že som tu vždy pri nich, pomôžem im, spolu vymýšľame nejaký program, nezaaujímam sa o nich len keď niečo potrebujem, rada do nich často podrypnem, ale vždy vedia, že to myslím zo srandy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bud vždy pri nich, v dobrom, aj v zlom, vypočuj si ich vždy ked maju niečo na srdci, ale aj ked kecaju blbosti, ked su smutni snaz sa im nejak vylepsit náladu, popripad ked to nejde, tak smut s nimi..
Nie je návod. Nie je návod na dokonalý vzťah, pevné kamarátstvo, nie je návod na nič. Buď taký, jaký si.
(Nie, že by to vždy plne fungovalo, ale mať to na mysli
Ale teraz sa ku kazdemu spravam jak k niecomu menej jak ja, a oni maju teraz respekt a spravaju sa ku mne jak k takemu "hero-ovi"..
Takže zle, tak povysenecky.