Priatelka mi ukradla zravy usudok je to chora laska.?..
sorry mam nemecku klavesnicu na notbooku taze nebude ziadne de te ne le.....a k veci! Uz ste niekedy stratili zdravi usudok ked ste mali nejaky vztah alebo lepsie povedane ako velmy vas moze ovplivnit druha osoba s ktorou ste casto v kontakte. Mal som pri
Tak ja baby striedam jak na bežiacom páse ako Barney z How i met your mother a stretol som sa aj s mnoho takými dievčatami typu zvádzačiek. A to je proste, veď odolať sa nedá a keď je pekná a začne ma zvádzať, tak nevrhnúť sa na ňu? Baby dokážu ovplyvniť mužov rozum, ale každého do určitej miery, podla povahy a génoch, takže funguje to zaujímavo.
@candy36 Neviem kolko máš rokov, ale veď to je už 21.st., to už nie je ako kedysi, že v 18-tich začali trocha randiť alebo jak. Že kedysi to bola iná doba ako dnes a vtedy sa to ináč chápalo, každý si nechal čas, išli na to pomaly a tak... A keď chceš vedieť, čo robím s priatelkami, dobre, napíšem ti to v TS.
A to držanie sa za rúčky a pozeranie sa na seba, to som ja osobne robil v škôlke. Možno ťa to udivuje, možno som rýchly typ, ale veď TS-kujme na pár slov, ak máš konkrétne otázky.
no...mala som donedávna priateľa, ktorý už hádam ani sám nevie, čo je pravda...bo tiež ľúbil dosť klamať a stále ľúbi.....nechápem prečo je taký..ale už to radšej neriešim a iba sa na tých klamstvách bavím. ....no napriek tomu ho mám veľmi rada a sme kamaráti i naďalej..(máme totiž spolu i dcérku..) ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Aj mne klamala byvala ale nebolo to proste ze furt , klamala raz v dolezitej veci.
@3 ty striedaš akurát tak dvojposchodové peračníky
ja som to nikdy nepochopil preco ludia klamu..
keď so mnou ktosi vydrbáva tak si to všimnem.žialbohu.
» www.birdz.sk/forum/co-si-mys...
To bude asi nieco rasistickeho vo mne, kedisy ma netankuje vobec, pricom rozysli nenormalne
Taktiez aziatky mozem, no ciganky absolutne
A to držanie sa za rúčky a pozeranie sa na seba, to som ja osobne robil v škôlke. Možno ťa to udivuje, možno som rýchly typ, ale veď TS-kujme na pár slov, ak máš konkrétne otázky.