bravo @1 a @6 ... ona chce sa fotit s takymi kamaratmi (chlapcami), aby jej ich ostatne zavideli...moznoze nie si fotogenicky....nie je s tebou pre peniaze?
lol, to vsetci mate take blbe nazory alebo sa tu vysmievate ci co? clovek sa normalne opyta a vy ze som skaredy -) ach jaj ludia, nechodil som s jednou babou a nechodil som ani s jednou skaredou, same ziadane a bohaty niesom -) ak mate na jazyku blby koment tak ho radsej ani nepiste
Môže to byť napríklad situáciou alebo tlakom (ak do nej niekto desať minút hustí, aby sa odfotila a nech neblbne), ale však priamo sa jej spýtaj, načo budeš sám splietať vysvetlenia.
@peter678 myslím, že nikto sa ti nechcel vysmievať, ale pýtal si sa.. tak všetci napísali to, čo ich prvé napadlo preboha.. načo si teda zakladal anketu,keď (očividne) ti odpovede nie sú dobré?
+ spýtaj sa jej, ako majú nejakí ľudia podľa popisu vedieť, čo sa preháňa tvojej frajerke v hlave?
@overexcitedgirl odpovede su mi dobre, iba odpoved ´´si skaredy´´ mi nevyhovuje, to je odpoved ktora napadne kazdeho, lebo je najjednoduchsia, ale pravda to nieje, kedze nemam problem so zenami a byvala sa somnou fotila bez problemov
@peter678 no ja to tiez neznásam ked sa s frajerom mám fotit s kamarátmi je to iné mozes robit grimasy a blbnut ale ked sa odfotis s frajerom vies ze ma tu fotku a nezmaze ju lebo si myslí ze na nej je krásna baba aj ked sa si to napriklad ja osobne nemyslim a pri kamarátoch mi je jedno ze maju dáku moju debilnu fotku je to proste komplikovane urcite to neni preto ze by sa za teba hanila
Spoločné fotky sú skvelá vec, a je to sranda a najlepšie na tom je to že potom sú cennejšie ako čokoľvek iné ak sa nechce fotiť buď je škaredá ona alebo ty možno stačí počkať a netlačiť na pílu buď sa rozídete a budú ti úplne nahovno, alebo ostanete spolu a minimálne jednu svadobnú spolu mať budete
ta ta musi mat teda velmi rada ked sa s kamaratmi objima a foti a s tebou sa nechce no velka laska proste nijak inak sa to neda chapat ako tak ze ta nechce na dlho
Asi si fakt škaredý, inak sa to z toho čo si napísal chápať nedá ja svojmu priateľovi už 2 mesiace hučím do hlavy že sa musíme fotiť, a natrepať tie fotky všade kam sa dá (aby mi všetci závideli), takže jediné čo ma napadá je otočiť to naopak, čiže si škaredý a hanbí sa za teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
A spýtaj sa jej
ale keď chceš tu fotku mať len pre seba tak to potom neviem, stym by som ja súhlasila, možno sa len hanbí
+ spýtaj sa jej, ako majú nejakí ľudia podľa popisu vedieť, čo sa preháňa tvojej frajerke v hlave?
moznoze sa potom po rozchode nechce na Teba pozerat ak nahodou natrafi v kompe vasu fotku...
maj v pici,aj pre teba to potom bude dobre
Ja som mal frajerku 2 roky a nemame ani jednu spol. fotku a vobec sme to ani neriesili...
čo je to fotiť, fotka?
(akt fotografovania, fotografia. čo to je?)
@anitchka no povedz ty chod do albumu a napis ci som skaredy :viem,ze nie som pekny,ale zas tak strasne to nemoze byt..ci?
ja to mam tak isto...s kamoškami/kamošmi sa odfotim v pohode, ale s priatelom ci prvym, ci druhym som sa vzdy hanbila
haha, dúfal som, že si akt fotografovania vyložíš ako fotografický akt. teraz si z teba môžem uťahovať. a druhá vec:
ty chceš zaznamenať zvádzanie boja so svojou družkou? to nemálo vysvetľuje.
Lebo inak nechapem...
@peter678 .. snáď si pochopil asi si fakt škaredý! (prepáč, ale je to birdz