ahojte vedel by mi niekto normálne poradiť? mám priateľku strašne ju ľúbim aj ona mňa ale skoro vôbec sa nestretávame (1x za týždeň niekedy ani to ) ja si viem spraviť čas vždy len ona že jej rodičia nedovolia tak sa chcem spítať na niake rady ďakuj
no ked mate obaja 14-17 tak sa necuduj ze jej nedovolia, nie kazdy ma rodicov co pustia holku samu vecer von... ale inak hovori sa ze laska hory prenasa tak ju skus pockat pred skolou a odprevad ju domov alebo rano pred skolou sa stretnite napriklad
@sekki to stále nemení nič na mojej otázke predsa len ju doma nedržia a môžete sa stretávať aj viac krát do týždna, niekde ... tá hodina a pol nieje až tak hrozná
@sekki ja len ták ,nechcem byť zlý ,a možná si viacej písal ako rozmýšľal..opravil som ťa preto lebo keď sa to naučíš tak budeš opravovať ty tie mladšie generácie ,samozrejme aj ja robím chyby
ešte máš dosť rokov nato aby si sa naučil písať aspoň na akej takej úrovni ,tak ich nepremárni na hlúposti (ale už sa tu nejdem hrať na tvojho otca...)
1.) najdi si priatelku z okolia
2.) prestahuj sa
3.) zabi jej rodicov
4.) unes ju a priviaz si ju v pivnici k radiatoru
ja by som nastrocnu nedospelu dceru tiez nepustal kdesi 100km+- za pubertalnym priatelom samu, jej rodicov chapem
pochybujem ze sa jedna o dlhorocny vztah
opýtaj sa jej rodičov aký majú s tebou problém ..ak si nezodpovedný sa nečuduj že sa správajú svojím spôsobom k tebe takto skrz ňu ....proste ja ak budem mať decko budem taký istý a pokiaľ ten chlapec sa mi osobne nepredstaví tak ptm neviem..proste skús to prediskutovať s jej rodičmi
3 mesiace su absolutne nic, ale hlavne ze uz sa mooooc lubite, strasne sa mi lubia tieto detske lasky naivne.. ale ved to je vasa vec
40 km a hodina a pol cesty? to co ides na bicykli alebo co preboha?
jej rodicom sa vobec necudujem, 4 varianty mas hore napisane, staci si vybrat
ja som posledne roky zila na vztahoch, kde sme sa stretli raz za 1-2 tyzdne.. a dalo sa to prezit.. nemal by si byt na nej zavisly.. aj ked ano, ked niekoho mas, tak je ti s nim prijemne a chcel by si castejsie. ale ja som bola rada, ak si na mna, otravu, vobec niekto nasiel cas aspon raz za tyzden : (
a 40 km nie je tak vela podla mna.. ja som bezne cestovavala za frajkom hodinu, hodinu a pol.. ale myslim, ze by si mohol byt gentleman a ist za nou ty
Ja si za frajou cestujem tak 4-6 hodin, aj s prestupmi a mam to cez 100km a neboli sme dokopy spolu tak 3 tyzdne
Ked ona nechce byt s tebou, tak to skonc skor ako to skonci ona s tebou
A zadrhni sa s tym niake v zmysle nejake...fakt mi to trha zilu
@38 ooooooo aky si obetavy ked s nou chces byt sadni na vlak/bus a chod za nou miesto vyplakavania na B. Nechapem ake ine rady cakas, ked ju rodicia nepustia.. tak len tazko ich obmakcis..
@sekki mi hovor o blbej mhd.. keby si videl, kolkokrat prestupujem, nez sa dostanem do tej sprostej skoly a kolko si este prejdem peso..
ano, mozno tak 4-5 sme byvali. clovek si tam cas najde, ked velmi chce. samozrejme na ukor vsetkeho ostatneho. takto som fungovala vyse roka a teraz spatne ti mozem povedat, ze pocas toho roka som nic nezazila. lebo bud som bola v skole, alebo s frajerom, alebo som doma prespavala. nic ine sa nedalo stihat
A @sekki k tebe som sa este zabudla vyjadrit...ak sa mate tak radi, ako hovoris, tak si teda pockaj kym budete starsi a potom sa budete stretavat castejsie
No a k veci...Keď ti to prekáža a chceš byť tak veľmi s ňou,tak sa budeš musieť pričiniť ty a chodiť za ňou,lebo ako sám vidíš,budete sa stretávať dosť málo alebo vôbec a nakoniec vás to omzrí a skončí sa to...
A možno sa s tebou nechce stretávať ona a vyhovára sa na rodičov.
Mňa osobne by takýto vzťah nenapĺňal,pretože je to vzťah,ktorý funguje už len kvôli FB,a teda sa to ani vzťahom veľmi nazývať nedá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
veď musí opúšťať domov, tak sa stretávajte tajne
Jej rodicia dobre robia, ze ju za tebou nepustaju.... tiez by som nechcel aby sa moja dcera stretavala s nevzdelanym clovekom
tajne triky dospelych, ako obmakcit srdce jej rodicov?
ta kup si auto a chod za nou, sadni na buso-vlak a chod za nou
šla by som za psychológom na tvojom mieste.
btw na tomto profile je viacej ľudí
1.) najdi si priatelku z okolia
2.) prestahuj sa
3.) zabi jej rodicov
4.) unes ju a priviaz si ju v pivnici k radiatoru
ja by som nastrocnu nedospelu dceru tiez nepustal kdesi 100km+- za pubertalnym priatelom samu, jej rodicov chapem
pochybujem ze sa jedna o dlhorocny vztah
a je to niak 40 km
40 km a hodina a pol cesty? to co ides na bicykli alebo co preboha?
jej rodicom sa vobec necudujem, 4 varianty mas hore napisane, staci si vybrat
ani keby sa nepotrebovala doma učiť, neverím tomu, že by sa to dalo stíhať bez spánkového deficitu/zaspávania do školy a všetkých ďalších povinností
imho si sebec.. prečo teda necestuješ po škole ty za ňou, keď už tak veľmi chceš byť s ňou?
a 40 km nie je tak vela podla mna.. ja som bezne cestovavala za frajkom hodinu, hodinu a pol.. ale myslim, ze by si mohol byt gentleman a ist za nou ty
@4 *vážim si tvoj komentár (čiže Akuzatív, nie Genitív - ak ti to niečo hovorí)
@10 *nejak; plus v tomto komentári si evidentne rezignoval aj na interpunkciu, ktorá ti až dovtedy celkom šla
@15 *kebiže - ó, áno, moja obľúbená
@20 hej, na toto som tu, aby som ti poradil v oblasti gramatiky, niet za čo
@22 *nejakého; *portáli - namiesto "profile" (alebo ak schizofrénia, tak vás všetkých pozdravujem)
@26 za takéto nadmerné používanie smajlíkov by mal byť trest (alebo ak si sa fakt smial, tak potom naozaj asi schíza); *nejak
Ked ona nechce byt s tebou, tak to skonc skor ako to skonci ona s tebou
A zadrhni sa s tym niake v zmysle nejake...fakt mi to trha zilu
ano, mozno tak 4-5 sme byvali. clovek si tam cas najde, ked velmi chce. samozrejme na ukor vsetkeho ostatneho. takto som fungovala vyse roka a teraz spatne ti mozem povedat, ze pocas toho roka som nic nezazila. lebo bud som bola v skole, alebo s frajerom, alebo som doma prespavala. nic ine sa nedalo stihat
A @sekki k tebe som sa este zabudla vyjadrit...ak sa mate tak radi, ako hovoris, tak si teda pockaj kym budete starsi a potom sa budete stretavat castejsie
No a k veci...Keď ti to prekáža a chceš byť tak veľmi s ňou,tak sa budeš musieť pričiniť ty a chodiť za ňou,lebo ako sám vidíš,budete sa stretávať dosť málo alebo vôbec a nakoniec vás to omzrí a skončí sa to...
A možno sa s tebou nechce stretávať ona a vyhovára sa na rodičov.
Mňa osobne by takýto vzťah nenapĺňal,pretože je to vzťah,ktorý funguje už len kvôli FB,a teda sa to ani vzťahom veľmi nazývať nedá.