netusim...asi by som mu nedokazala vyhoviet...a nedavno som o niecom podobnom citala v knihe, nebola to najlahsia tema...neviem, dufam, ze sa mi nic podobne nikdy nestane...
Najprv som chcela dať bez váhania prvú možnosť, len potom som musela dať "rozmyslím si" lebo predsa len som trochu egoista a myslím, že tunajšie zákony by moje počínanie považovali prinajmenšom za zabitie a potom tie opletačky so zákonom a okrem toho asi i nejaké výčitky svedomia, lebo hoci by som vedela, že som spravila dobre, tak by som sa k tomu isto časom vracala a uvažovala, či sa nedalo pomôcť inak a tak.. ťažká otázka proste
@husky nie ,nie ..zle si ma pochopil ..pytam sa aka je vlastne zadana otazka (nie na tvoje telo) ..lebo obi dve su hodne odlisne ..keby sa trapil spravim to ..keby mal rakovinu drzim s nim az do konca
Osobne si myslim, ze clovek nema pravo od nikoho za ziadnych okolnosti ziadat, aby ho niekto zabil.
Pokial by som sa chcel zabit z akychkolvek pricin urobim to sam.
Relevantne je to len za predpokladu ze ten clovek nema moznost sa zabit sam a to je prinajmensom nepravdepodobne aby az taka zhoda okolnosti nastala..... nie nemozna.... ale nepravdepodobna
tiez by som si nevedel predstavit ziadat to po niekom blizkom...minimalne by som mal vycitky, ze s tym musi zit...ak by som ja bol ten zomierajuci/trpiaci clovek a naozaj sa rozhodnem, ze nemam sil bojovat a chcem konecne vysnivany klud, tak budto naozaj spravim sam, alebo v pripade moznosti, ze staci napriklad vypnut nejaky pristroj, poziadam o to asi lekara...urcite nie blizkeho...
nechcem to zazit, a ak by sa mi to stalo neviem ako by som sa zachovala. zabit niekoho nie je ako mavnut rukou. neviem a nechcem vediet. boli uz len to ked si smrt zoberie niekoho teraz sama od seba, nechcem aby som este ja stala pani smrtou pri niekom koho mam rada. myslim si vsak ze nie.
ou...nedokazala by som to..mojho priatela nadovsetko milujem...nie je to len frajer je to zaroven aj najlepsi kamarat..nedokazalaa by som bez neho zit...PoVedala by som mu ze ho budem milovat navzdy...ZoMreLa Bys Om spolu s níím :
...zásadná otázka : naháňajú nás tí mumácki pomalí zombíci, alebo také tie rýchle nemŕtve nechutnosti?
srsly...nemyslím si, že by to žiadal niekto odo mňa, ak áno, je to trochu nepochopiteľné, daný človek sa môže zabiť aj sám, a keď je to môj blízky, nemyslím, že by chcel, aby som žila s pocitom, že som mu ten život fakticky vzala...
Fuu... asi by som msa musela uistit, ze je plne pri zmysloch a musel by mi spisat testament, v ktorom by mi to u sudu brali za POLAHCUJUCU OKOLNOST! Ale ak by boli splnene tieto podmienky, asi by.. som mu vyhovela. Preto, ze som za eutanaziu. A preto, ze clovek po smrti sa uz NETRAPI. U mna je smrt za zasluhy, nie za trest.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
125 komentov
Pokial by som sa chcel zabit z akychkolvek pricin urobim to sam.
Relevantne je to len za predpokladu ze ten clovek nema moznost sa zabit sam a to je prinajmensom nepravdepodobne aby az taka zhoda okolnosti nastala..... nie nemozna.... ale nepravdepodobna
srsly...nemyslím si, že by to žiadal niekto odo mňa, ak áno, je to trochu nepochopiteľné, daný človek sa môže zabiť aj sám, a keď je to môj blízky, nemyslím, že by chcel, aby som žila s pocitom, že som mu ten život fakticky vzala...
...keby sa ale premenil na zombíka, no problem