Myslim,ze ak si to baba uvedomuje ale stale chce byt s tebou kamaratka myslim,ze by si to mal nechat tak ak o nu nechces prist..vatsinou to tak je ze sa zalubi clovek do kamaratky ale ak to je neopetovane treba sa s tym zmierit..
OFFtopic: ked ta mozem poprosit, nepouzivaj to slovo CHALANKO...mne to pili usi, znie mi to ako prezyvka barmana z Modrej Ustrice a myslim, ze nie som jediny...
Jednoznačne jej to treba povedať...nemôže stále strkať hlavu do piesku a tváriť sa že nič sa nedeje... Na kamarátku sa môžeš vy... aj tak pre ňu budeš len číslo dva...proste buď-alebo...
Dooost to poznam kamo...je to fakt o nicom. Ale chvalabohu som to skoncilo tak, ze som jej o tom povedal a porozpravali sme sa o tom...potom bolo uz setko OK a stacilo mi len bolestivo zabudnut...
Oliverboy, hmm uplne _presne_ do bodky taku kamaratku mam aj ja. V pociatocnych stadiach som aj ja mal presne taketo pocity, snazil som sa presne ako pises naznacit alebo tak, ale vzdy sme zostali len kamarati. Bavime sa spolu uplne o vsetkom, aj o frajeroch/frajerkach a ja som za ten cas dospel do takeho stadia ze ved vlastne to kamaratstvo je super.
Neskor sme sa o tom aj bavili (zhodou okolnosti sme boli na jednej svatbe ) a zhodli sme sa, ze by bola skoda pokazit take super najlepsie kamaradstvo vztahom. (toto myslim dokonca povedal aj Sajfa o Adele .
Ked sa dvaja daju dokopy, uz to nemusi klapat, rozidu sa a potom uz neprehovoria spolu ani 5 a pol slova. A takto zostanema stale naj priatelia .
Ovsem, nebudem ta opijat suchymi rozkami podla mna mozes urobit bud to, ze ak to myslis naozaj ze uplne, tak jej to skus naznacit trochu viac ako trochu, pripadne jej to rovno pvoedz
Ale haluz, ze uplne rovnaka situacia ako u mna, presne viem co myslis .
Nie je to nahodou ta kamaratka co si sa ma raz na nieco pytal s nou? By som tipol ze hej .
priatelstvo ci laska??? ak sa s niekym zoznamis...nikdy sa nestan kamarotm/kou...pretoze tu osobu uz nikdy nepozves na rande a stale ta uz bude brat ako kamosa a vsetko je uz stratene...ale lepsie byt kamosi ako nic...a si myslim ze je to pravda...
Hmm... aj ja to poznám... A neviem... niekedy mi to príde také, že radšej ani nevedieť o citoch toho druhého, lebo potom sa budem trápiť aj ja, ak ho mám rada... Ale... najpriek všetkému si myslím, že povedať. Možno tvoju snahu nevidí a preto sa bojí... Treba skúsiť.
No prva chyba..nikdy nebuc so ziadnou babou moc casto aby stoho nebolo len kamaratsvo musis jej nehat priestor aby rozmyslala o tebe a nie aby si stale snou bol aby ta zacala vnimat ako super kamosa to nie ...to je prva chyba ...druha chyba ale tu ani nepoviem
Oliverboy mne sa stala takato vec, zoznamil som sa s babou cisto ako kamarati sme zacali chodit von, po istom case som sa do nej zalubil ale tak som sa bal jej nieco povedat aby som o nu neprisiel ako kamosku ze som radsej nic nepovedal, ked uz som sa rozhodol ze jej to poviem tak mi vzdy povedala vetu ze som jej najlepsi kamarat a to som uz nedokazal povedat ze ju lubim, potom sme raz boli spolu vonku a ked som ju odprevadzal domov dala mi pusu ale nie áko doteraz na lico na rozlucku ale poriadne bozk....dali sme sa potom dokopy no po par tyzdnoch sa to skoncilo bo sa zacalka spravat uplne inak, ja som sa spraval inak a vsetko sa to dosralo, teraz sa jej snazim vyhybat aby som sa od nej odlubil a mohol som jej byt rovnakym kamaratok ako pred tym a ver ze najhorsie zistenie je ze som lubil len ja a ona bola len chvilkovo ocarena...ver ze by som bol ovela radsej keby mi tu pusu nikdy nedala a radsej by som ju tajne lubil a bol naj kamarat ako to je teraz...drzim ti palce nech sa rozhodnes ako kolvek...
offtopic osobne ma serie ked sa kamosky zalubia do nejakych kretenov, ktori ich chcu len vyuzit...a vas maju stale za kamosa a pritom by ste boli mozno pre ne lepsie
hmm.. tiez to poznam.. ale z opacnej strany.. ja mam takeho kamosa.. tiez sa pozname 4-5 rokov.. kedysi sme sa snazili nieco riesit, ale on sa mi vtedy povedal, ze nechce pokazit nase kamaratstvo, lebo keby nam vztah nevysiel, tak by ho to stvalo ovela viac ako keby stratil neviem aku babu, proste ze radsej bude so mnou kamos, ako keby mal riskovat, ze ma strati totalne ked to nevyjde..
no priznam sa, ze on ma este stale "drzi", ale hmm.. snazim sa to nejak neriesit a stale si hovorim: "mas super kamosa, tak bud rada".. asi si to musim hovorit este castejsie.. ale co uz.. vo svojej podstate je to pravda..
Psychonaut: jo a mám ju už vyše rok kámo čo sa o príspevku číslo 23. povedať nedá však?Chlapec asi narazil na nejakú menej vyzretú holku...čo môj problém nieje
Alebo nevedel poriadne odhadnúť situáciu a to či to dievča by ho naozaj chcelo a či vôbec dokáže mať skutočný vzťah...o aký väčšinou tým chlapcom ide.
no tak,jednoznacne to nedus v sebe a povedz jej to...Ked to tak je,aj tak to nezmenis.bud to bude opatovanee,alebo to aj tak vedela-lebo baba to vzdy vyciti- a len si uzivala ten pocit.rob co uznas za vhodnejsiee.
Mno v takychto pripadoch som vsetkymi desiatimi za to, aby ste ostali len kamosi, alebo krajsie povedane priatelia - ja sam som mozno potencialny krasny priatelsky vztah znicil prave tym, ze som jej to povedal a pokazilo sa to, fakt si myslim, ze ta holka ta potrebuje ako priatela (myslim v povodnom slova zmysle, nie ako sa teraz berie priatel, akoze frajer), nez ako s tebou chodit, tak skus nebyt sebecky, prekusnut to a ostat jej dobrym kamosom, je to krasne a nechapem, preco sa hned dnes ludia zenu do vaznejsich vztahov, ked mozu byt priatelmi, fakt ti v tomto drzim palce, lebo to neni lahke, poznam to...
laska vsetko kazi!!!! byt tym chalanom tak jej to nepoviem lebo jeho obavy sa naplnia vzdy to tak je ...! takto ma aspon sancu ze ten vztah nebude rozpacity !!!
vincet_vega sorry ale ta baba je vyspela az az...mala 22 a a uzasnejsiu babu som nepoznal ale tazko sa do niekoho zalubis po 4 rocnom vztahu ale to neriesme...ozaj ja suhlasim s tym ze srat na to predsa len kamaratstva su vzacne a s opacnym pohlavym duplom, a je prvda ze laska veci velmo komplikuje a dokaze nicit co bolo krasne...
moj skromny nazor je...POVEDY JEJ TO A NERIES!!! ak je to naozaj tvoja naj kamoska a neciti k tebe to co ty k nej tak povie...prepac, ale necitim k tebe to iste...ale kamosi mozeme ostat dalej...vsetky taketo pripady v mojom okoli sa skoncili takto...obaja si pak zili stastne s niekym inym a nadalej boli naj kamosi...ale ak jej to nepovies, ty sa budes zozierat ze...a co ak to mozno citi aj ona len sa boji dat najavo ze si to vsimla u mna...a ak jej to povies, ona mozno povie...aj ja to tak citim a budete happy spolu...a to ze sa pak rozidete...rozchod sa moze prihodit medzi kymkolvek...a aj medzi naj kamosmi, aj ked sa to asi tak neklasifikuje...a na druhej strane, ak sa rozidete v dobrom, nevidim ziadny padny dovd preco by ste nemohli ostat kamosi...pripadne aj naj kamosi...takze, asi tolko k problematike...
Urcite by som jej to nepovedal... Dovodom je skutocnost ze ak to kamaratstvo za X rokov doteraz k partnerstvu neprerastlo tak ani neprerastie... Ale zase ak to "velmi dobre priatelstvo" netrva dlho urcite by som to skusil... Ale pri takomto kroku nie je priestor pre strach... Ak niekto na to nema tak nech to neriesi... Muzi su ti ktori maju dobyvat zeny a nie naopak... Vsetka iniciativa musi ist od vas chlapi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Neskor sme sa o tom aj bavili (zhodou okolnosti sme boli na jednej svatbe ) a zhodli sme sa, ze by bola skoda pokazit take super najlepsie kamaradstvo vztahom. (toto myslim dokonca povedal aj Sajfa o Adele .
Ked sa dvaja daju dokopy, uz to nemusi klapat, rozidu sa a potom uz neprehovoria spolu ani 5 a pol slova. A takto zostanema stale naj priatelia .
Ovsem, nebudem ta opijat suchymi rozkami podla mna mozes urobit bud to, ze ak to myslis naozaj ze uplne, tak jej to skus naznacit trochu viac ako trochu, pripadne jej to rovno pvoedz
Ale haluz, ze uplne rovnaka situacia ako u mna, presne viem co myslis .
Nie je to nahodou ta kamaratka co si sa ma raz na nieco pytal s nou? By som tipol ze hej .
inak diki vsetkym za nazory. ja uz z toho nejako vykorculujem. asi fakt ostanem pri tom perfektnom priatelstve jak sajfa a adela DD
Chcel by si mať frajerku na telesné uspokojenie a naj kámošku na duševné?...to je na hovno.
A ja som živý príklad že to ide keď jej "to" povieš
no priznam sa, ze on ma este stale "drzi", ale hmm.. snazim sa to nejak neriesit a stale si hovorim: "mas super kamosa, tak bud rada".. asi si to musim hovorit este castejsie.. ale co uz.. vo svojej podstate je to pravda..
nejak bolo nejak bude
btw, od kamaratok radsej prsty prec.... vlastne skusenosti
presne o tomto som hovoril.
Lasku nikomu nenanutis.
Nie je predsa jedina,mat dobru kamaratku,je super vec, a popozeraj sa po niecom novom.
Alebo nevedel poriadne odhadnúť situáciu a to či to dievča by ho naozaj chcelo a či vôbec dokáže mať skutočný vzťah...o aký väčšinou tým chlapcom ide.
btw: nebaví ma písať to isté do dvoch for, po sebe
LASKA PROSTE VSETKO DOJEB...ach nic...
a)hadkou
b)sexom
c)hadkou pre sex
no najcas tejsie to je ale to c. podla toho, ake maju zatial skusenosti moji znami, to vychadza (....shit