@belzeboss no presne nie, ale neskúšala som to ešte, nemám ani kde :/ nám v škole sľúbili, že budeme a nakoniec sme nerobili nič, lebo sme mali málo času :/
ja som strašne na sladké a zožeriem asi všetko, okrem punčových rezov, gaštanového pyré a vecí, čo sú príliš presladené.
kedysi som milovala zemiak (ten koláč samozrejme) ale už ho nejak nevedia dobrý spraviť v cukrárni
a inak z tých čo si spravím doma mám asi najradšej muffiny, na tie mám úplny patent a iné mi väčšinou ani nechutia
a také komplikovanejšie dezerty sa mi nikdy nechce robiť ale tiramisu je super (mamina vie také luxusné), všelijaké tie letné ovocné koláčiky teraz a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neviem ho spravit, ani mamca nevie, ale viem kde ho robia
a tak ďalej ...
(toto nie je moja bábovka,len vyzera podobne)
inak @chevro @kachie máme doma waflovací stroj, presne hentaké srdiečkové robí, keď prídete spravím vám)!! a tonu šlahačky si dáme na to!!
najlepsiu na svete vie urobit @tonicka
neskúšala som to robiť... ale viem si upiecť iné mňam mňam veci
Tiramisu!
viem a velmi chuti
ja som strašne na sladké a zožeriem asi všetko, okrem punčových rezov, gaštanového pyré a vecí, čo sú príliš presladené.
kedysi som milovala zemiak (ten koláč samozrejme) ale už ho nejak nevedia dobrý spraviť v cukrárni
a inak z tých čo si spravím doma mám asi najradšej muffiny, na tie mám úplny patent a iné mi väčšinou ani nechutia
a také komplikovanejšie dezerty sa mi nikdy nechce robiť ale tiramisu je super (mamina vie také luxusné), všelijaké tie letné ovocné koláčiky teraz a pod.
mňam mňam a viem a vraj aj dobre