Robím takú seminárku do školy, aby som tam mal graf, koľko by mladí ľudia boli ochotní platiť za svoj obľúbený web (a do komentov môžete napísať aj, že koľko by ste platili za Pokec.sk, Birdz.sk prípadne iné stranky (mesačne)
@bagurin pokiaľ ten web neposkytuje služby, ktoré môžem využiť tak že nimi dačo zarobím (tj dôležité informácie) tak by som neplatil nič
ad. pokec , keď sme už pritom, tak práve pokec potrebuje návštevníkov, a tým že tam ty chodíš im "nepriamo" platíš... tj, čím viacej užívateľov majú, tým viacej si môžu popýtať za reklamu... a niesú to malé sumy ale to určite vieš
ad. facebook , to čo sú tie skupiny že sa ho chystajú spoplatniť je každému aspoň trošku uvedomelému človeku jasné že je to podvod/spam atď.
ale keby ho spoplatnili, nevadilo by mi to... má síce fajn služby, ale obídem sa bez nich... navyše, keby ho spoplatnia stratia veľké percento užívateľov
@tommyhot no ak programuješ FB aplikácie, tak to je iné, to je biznis výdavok, ja som skôr uvažoval "platenie za službu, ktorú používam pre svoju osobnú potrebu", ako napr. keď si platíš doma net (pripojenie na net) pre vlastnú potrebu (čiže nie si webmaster)
Nad ľudskou sprostosťou sa pozastavujem. Niekto založí skupinu o spoplatnení Fb a teraz sú všetci posratí. NIČ SA SPOPLATŇOVAŤ NEBUDE a tí, ktorí sa do tej skupiny pridali, by som zakázala prístup k PC !
vy ktori ste sa vyjadrili ze je to sprostost tak s vami plne suhlasim ... len idioti mohli vymysliet skupiny a veci podobne o tom ze FB sa spoplatni ... zamyslite sa a pochopite ze je to blbost... polozte si otazku komu by sme to platili? no komu preboha? ved je to sprostost a v neposlednom rade FB ma na trhu urcitu cenu a po jeho spoplatneni by ta cena rapidne klesla a tak by FB stralil nielen uzivatelov ale aj investorov ... zamyslite sa nad tym ludia a prosim nepiste mi na to ziadne sprostosti .. ja viem co pisem
Blbosť, a tiež súhlasím s @rado93 .. Už neviem koľko krát mi prišlo toto ,že od zajtra bude spoplatnený FB a ked tuto spravu rozpošlem tak nebudem platiť, ale zaujímavé je ,že ,,od zajtra,, a tá správa mi prišla stále v iný deň ..a fuuurt nič neplatím
A nie, za FB ani cent ! Dá sa kecať aj cez iné prostriedky a FB.. stále mi seká , blbné chat atd...takže niet o čom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale aj to nie zas nejak veľa.
Facebook.com - neplatil by som
Pokec.sk - max 2 Eurá mesačne
BIRDZ.SK - max 2 Eurá mesačne
Sme.sk - max 2 Eurá mesačne
Google.sk - max 10 Eur mesačne
ad. pokec , keď sme už pritom, tak práve pokec potrebuje návštevníkov, a tým že tam ty chodíš im "nepriamo" platíš... tj, čím viacej užívateľov majú, tým viacej si môžu popýtať za reklamu... a niesú to malé sumy ale to určite vieš
ad. facebook , to čo sú tie skupiny že sa ho chystajú spoplatniť je každému aspoň trošku uvedomelému človeku jasné že je to podvod/spam atď.
ale keby ho spoplatnili, nevadilo by mi to... má síce fajn služby, ale obídem sa bez nich... navyše, keby ho spoplatnia stratia veľké percento užívateľov
Ale ak by som z toho teda nemal ziadne zisky, tak by som maximalne obetoval nejake 2-3 ecka mesacne..
A nie, za FB ani cent ! Dá sa kecať aj cez iné prostriedky a FB.. stále mi seká , blbné chat atd...takže niet o čom