ja PD moc nemusim. byvam v Bojniciach, ale tym padom aj v PD skola a podobne. jedine co sa mi na PD fakt nepaci je to, ze nema ziadne pekne centrum. len jedno "namestie" ktore tvori mramorova dlazba, na ktorej sa v zime fajne da zabit a ziadne historicke budovy alebo nieco co by to trosku zutulnilo... ale co uz. ked to cerveni vsetko zburali, musime sa pozerat na to, co nam nechali... (Titanic ruleeezzz)
moja ty chodis asi s klapkami na ociach..ze pekne mesto..myslis tu spinavu rieku a ten park na ktorom vybudovali administrativnu budovu alebo ten ktory oplotili a spravili tam minigolf?..ziadne obchody len sami vietnamec inak sa vsetko zatvara..pd ide do zahuby nic tu nefunguje a patri medzi najznecistenejsie mesta na slovensku plus z kazdeho rohu na nas nieco ciha ci je to chemicka,sklad chemickych zbrani ci sklad ktory uz vybuchol..
Tak na to znecistenie som sa nepozeral ,ale atk v tom pripade prehodnocujem.. MAme fakt spinavu rieku a ludia sa k prirode nevedia spravat! Stale tu nieco zastavavaju.. Pozrite na tom poli. MAme velmi urodnu podu a oni nam ju len tak beru!
heh..no s tou riekou je to asi pravda..a aj s tym ze je to tu dost znecistene..a aj ty vietnamci svata pravda..ale tak keby dakto chcel tak najde aj daco pekne..
A koniec koncov raz musia postavit ten zabavny park v Bojniciach.. neni to pd..ale mne to nevadi..
hovorte si co cete.. ja mam prievidzu straasne moc rada aa nahodou aj ta rieka je fajn.. aj ked je spinava... rudnianska priehrada je spinavsia.. noo a ten park medzi bojnicami a prievidou je kraaasny.. aaa tak zas mne sa nezda, zeby minigolf zaberal az tolko miesta... ale tak ja nemam bohvieaky odhad... aa jasnee... PRievidza Bojnice.. RULEZZ
Povedzme si to takto.. ..Pd..neni zrovna nejaké woow mesto..ale je to naše mestoo!! A nebudeme si hádam nadávať na prašinu, v ktorej žijeme..né?? (samo sa to týka, tích, čo v nej bývajú.. )
nj....prievidza urcite nie je nejake mega super krasne mesto...No napriek tomu je tu vela nadhernych miest,len sa treba dobre pozriet...A o bojniciach ani nevravim....MILUJEM to mesto...
bosorka vidim ze niesi zazrata to nasho parku tak ako ja a dlho si tam nebola pretoze ten park co bol a tie jednine preliezky co tam boli oplotili vyhodili a postavili minigolf.kedysi som mala park velmi rada ale uz straca svoje caro..
inak bojnice mam mooooc rada tak tie sem neplette..teraz je to cisto o prievidzi..len sa pozrite na tu architekturu napr na bojnickej ceste..to je akoze o com?nase krasne nove namestie na ktorom su lampy ako plechove hroby..vsade je len seda farba..
a ludia?no o nich ani nevravim radsej to by bolo na sloh
si zloz tie ruzove okulaare ale nie nahodou na taku dedinu jeden utulok ale inac sa mi paci ta nemocnica pre ziveratka mne sa PD paci okrem hip-hoperov a eska
No nechapem ako moze niekto posudzovat PD ked v nej ani nebol.. haha... na tu cistotu by som az tak nenadaval.. kazdy den beha po meste zlte auto ktore umyva okraje ciest od spakov, kazdy den rano ked idem do skoly vidim socialne pripady ako zbieraju smeti.. a pamatam si ze v rieke Nitre (to je ta rieka co cez PD preteka) som pred 10. rokmi chytal raky a tie ziju len v cisto cistych vodach... aj ked tam uz teraz neziju.. a lubi sa mi tu byvat.. z okna vidim na Klak, na Bojnicky zamok, same hory a domy ked sa dokonci Titanic bude mat PD uz len zopar malych chybiciek... prajem pekne byvanie...
haha PD? bieda.... okrem blbych ludi s obedzenymi nazormi a jedneho super podniku tu je ozaj prd.... kto pozna nech si to porovna so ZA... je mnohonasobne lepšia a stale sa zdokonaluje.. naopak v pd rastie asi akurat kriminalita a nie podmienky na kulturny rast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A koniec koncov raz musia postavit ten zabavny park v Bojniciach.. neni to pd..ale mne to nevadi..
inak bojnice mam mooooc rada tak tie sem neplette..teraz je to cisto o prievidzi..len sa pozrite na tu architekturu napr na bojnickej ceste..to je akoze o com?nase krasne nove namestie na ktorom su lampy ako plechove hroby..vsade je len seda farba..
a ludia?no o nich ani nevravim radsej to by bolo na sloh