Ahojte, chystám sa na výšku - na chémiu. Zaujímalo by ma, či je príliš veľký rozdiel medzi Univerzitou Komenského a Masarykovou univerzitou. Najradšej by som bol, keby odpísali hlavne tí, ktorí študovali na jednej alebo druhej univerzite. Ďakujem!
MUNI == neustále investície do vyššej kvality vzdelávania, vedeckého vybavenia, budov, intrákov a podobne. Spolupracuje s ostatnymi brnianskymi univerzitami v ramci stredoeuropskeho vyskumneho centra.
UK BA == pravidelne podvýživený rezort školstva znamená takmer nulové investície do vedy, schátrané budovy a plesnivé intráky.
Ale preberané učivo je zhruba asi rovnaké Vyberaj múdro!
@obrvonjottr presne toto ma trápi... na SVK je na tom veda veľmi zle a asi sa to ani nezlepší časom keďže hneď ako príde dotácia tak si ju niekto šupne do vrecka...
@kunlun Čo sa týka úrovne, tak sú obe na tom skoro rovnako Ja by som znova volila PRIF UK..čo sa týka profesorov, nemôžem povedať jedno zlé slovo na nich, veľmi milí ľudia, skvelý prístup, keď vidia tvoj záujem tak neexistuje že by sa niečo nedalo zrejme na PhD. by som volila inú fakultu, ale to samozrejme záleží aj na konkrétnom odbore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
UK BA == pravidelne podvýživený rezort školstva znamená takmer nulové investície do vedy, schátrané budovy a plesnivé intráky.
Ale preberané učivo je zhruba asi rovnaké Vyberaj múdro!