Viete, ako to je s rozvrhom? Ja som prváčka (geografia), na zápise vraveli, že ten rozvrh si sami nemáme robiť, že bude taký, aký nám oni dajú...ale teraz neviem, či si tam mám aspoň telesnú nahodiť takú ako chcem, alebo čo...a či si ju mám potom aj do in
telesnú si vyber akú chceš, ale tak aby ti sedela do rozvrhu, ktorý dostaneš - aby sa ti nekryla s nejakým predmetom. do indexu si zapíšeš Telesná výchova 1.
@sest na telesnú sa musíš ísť osobne zapísať prvý týždeň semestra (ale ešte sa necvičí) - príď na ten termín, kedy ti to vyhovuje
potom si to zapíš do AISu aj do indexu
@vladqog : na zapise som si este myslela, ze som vsetkemu pochopila
...no pockam, ci to cez vikend nebude uz tam, ak nie tak neviem...lebo je tam rozvrh pre moj odbor, ale nie pre mna konkretne, tak neviem..
@sest rozvrh konkrétne pre seba nebudeš mať, orientuješ sa podľa odboru - pôjdeš na prednášky/cvičenia, ktoré sú v tom rozvrhu a prípadne vás rozdelia do skupín (takisto ak si pridávaš celofakultné predmety alebo voliteľné predmety iného odboru, musíš si zistiť, kedy a kde to je)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
potom si to zapíš do AISu aj do indexu
...no pockam, ci to cez vikend nebude uz tam, ak nie tak neviem...lebo je tam rozvrh pre moj odbor, ale nie pre mna konkretne, tak neviem..