Neviete mi niekto poradiť? Keď si dávam prihlášku na jednu fakultu a na nej na dva odbory,mám zaplatiť poplatok za prímacie skúšky jedenkrát alebo dvakrát? Na stránke majú napísané len že mám na jednu prihlášku vyznačiť prioritu ale nie či mám zaplatiť le
ja si dávam tiež 2 odbory na jednu vysokú (na UMB v B a musím zaplatiť 2x...oni to tuším tam na ich stránke majú napísané...ale pozri sa, či si na tú školu môžeš dať na 1 fakultu dve prihlášky...na niektorých školách to nepovolujú
Na stránke to nemajú. Jediné čo tam majú je že sa môžu uviesť dva odbory na jednej prihláške s vyznačenou prioritou.
"Všeobecné údaje
* uchádzač o štúdium si môže podať len jednu prihlášku, v ktorej môže uviesť maximálne dva študijné programy s prioritou,
* uchádzač môže byť prijatý len na jeden študijný program," a k poplatku tam majú napísanú iba sumu 50E pričom na iných kde som pozerala majú dopísané že za jeden program tak teraz neviem. Snažila som sa tam dovolať v piatok ale bezvýsledne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
"Všeobecné údaje
* uchádzač o štúdium si môže podať len jednu prihlášku, v ktorej môže uviesť maximálne dva študijné programy s prioritou,
* uchádzač môže byť prijatý len na jeden študijný program," a k poplatku tam majú napísanú iba sumu 50E pričom na iných kde som pozerala majú dopísané že za jeden program tak teraz neviem. Snažila som sa tam dovolať v piatok ale bezvýsledne.