v tej knižke čo je každoročne o VŠ som sa dočítala, že vraj to chcú na A3 obojstranne, ale smola, odo mňa to majú to na A4 zopnuté, snáď sa nebudú sťažovať
caute, ja tam tiez posielam a vytlacila som ju na A3 ale nemyslim si ze im vadi ked je to na A4... ale ja by som potrebovala zistit ci tam mam posielat k tomu aj zivotopis...je to tam napisane medzi prilohami, ale neviem na co im bude...vy ho posielate???
@smarts tak ja posielam zivotopis, podla portalvs.sk
Urobil som elektronickú prihlášku a tam je v pdf 5 strán toho. Takže mám 4 strany vytlačiť obojstranne na A3 a jednu priložiť k tomu na samostatnej A4? Alebo mám vynechať napríklad stranu s tými návodmi a pomôckami k vyplňovaniu, ktorá mi tam príde zbytočná?
@heisenberg
mne to tak ako hovoríš vyšlo na 5 strán tak to majú na 2x A3 obojstranne s asi 3 prázdnymi stranami
dúfam, že mi to nevrátia že smola a životopis radšej pridám
Po ďalšom hľadaní som našiel ešte toto: Vytlačenie prihlášky
1. Potvrdenú prihlášku vytlačte ( ) , podpíšte, tabuľku s údajmi o prospechu dajte potvrdiť na strednej škole a spolu s potrebnými prílohami a potvrdením o zaplatení poplatku odošlite na príslušnú vysokú školu (ak stredná škola prospech nepotvrdí, je nutné poslať overené
kópie vysvedčení).
Upozornenie: Pred vytlačením prihlášky si nastavte okraje tak, aby sa tlačila každá strana na jeden list.
Tak asi berú i na A4 vytlačené. Každopádne, vďaka za rady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Urobil som elektronickú prihlášku a tam je v pdf 5 strán toho. Takže mám 4 strany vytlačiť obojstranne na A3 a jednu priložiť k tomu na samostatnej A4? Alebo mám vynechať napríklad stranu s tými návodmi a pomôckami k vyplňovaniu, ktorá mi tam príde zbytočná?
mne to tak ako hovoríš vyšlo na 5 strán tak to majú na 2x A3 obojstranne s asi 3 prázdnymi stranami
dúfam, že mi to nevrátia že smola a životopis radšej pridám
1. Potvrdenú prihlášku vytlačte ( ) , podpíšte, tabuľku s údajmi o prospechu dajte potvrdiť na strednej škole a spolu s potrebnými prílohami a potvrdením o zaplatení poplatku odošlite na príslušnú vysokú školu (ak stredná škola prospech nepotvrdí, je nutné poslať overené
kópie vysvedčení).
Upozornenie: Pred vytlačením prihlášky si nastavte okraje tak, aby sa tlačila každá strana na jeden list.
Tak asi berú i na A4 vytlačené. Každopádne, vďaka za rady