Ahojte Takže dnes som akurát čítala podmienky prijatia na Univerzitu Karlovu v Prahe. Chcela by som si tam podať prihlášku na právo, ibaže nejako nerozumiem ako sa dostanem k prihláške. Teda maju tam napísané, že neakceptujú prihlášky kúpené zo ŠEVT ma
prečo nechceš poslať elektronickú? veď to je najjednoduchšie.. a podla man mozes mat aj vacsiu istotu pri nej... a odpadaju ti problemy, ktore spominas...
to nie je na všetkých cz školách prihlášky elektronicky? však to je to najlahšie a máš po problemoch s papierovou prihláškou ako @1 písala...
poznám chalana čo išiel do brna na vš, lebo sa mu nechcelo srať s papierovými prihláškami
Na väčšine webov univerzít sú prehľadné návody ako vyplniť elektronickú prihlášku, tak si ich prejdite a vyplňte si to podľa toho. Je to lepšie ako papierová vážne
@domca841 posielas podla mna normalne na vs prihlasku iba testy robis cez daku firmu atd a oni vysledky posielaju na skolu.. Teda aspin na STU to tak bolo cez scio
Elektronická je síce zložitejšia, ale väčšina škôl ich uprednostňuje, lebo majú menej práce s prepisovaním údajov a podobne. Každá škola s týmto systémom posielania prihlášok má napísaný podrobný návod na stránke školy. Neverím, že by si to tam nenašla a nepochopila, bývajú k tomu aj podrobné popisy a obrázky.
@lenuska175 vyplníš iba predmety, na MS z ktorých si prihlásená, formu a úroveň, ak majú
Ale podľa mojich skúseností to neberú do úvahy, uvádzala som si piaty predmet a pochopiteľne som sa naň nakoniec vybodla a nematurovala z neho, nikomu to nechýbalo. A podľa kópie maturitného vysvedčenia si univerzity aj tak zapisujú všetko odznova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
poznám chalana čo išiel do brna na vš, lebo sa mu nechcelo srať s papierovými prihláškami
vďaka lebo ak pošlem do marca prihlášku, príjmačky mám v apríli a vtedy by som už rada vedela, na čom som
Fakt to skús.
Ale podľa mojich skúseností to neberú do úvahy, uvádzala som si piaty predmet a pochopiteľne som sa naň nakoniec vybodla a nematurovala z neho, nikomu to nechýbalo. A podľa kópie maturitného vysvedčenia si univerzity aj tak zapisujú všetko odznova.