zasa sa pýtam vyplňujem prihlášku a je tu "stupeň dosiahnutého vzdelania" kde to nájdem? chodila som na priemyslovku v KE. Je tu tiež že "potvrdenie o správnosti údajov" treba ísť na strednú a zasa aby triedna dala potvrdiť? lebo vysvečká nechcú z r
@sanny19 Keď si na tej prihláške zadáš tvoju strednú školu čiže názov aj z mestom , kde si to absolvovala dopíše ti tam automaticky študijný odbor, kód študijného odboru a stupeň dosiahnutého vzdelania , ak nematuruješ tento rok tam si to nemusíš dávať potvrdiť tú správnosť údajov a jednoducho tam, kde máš podpis sa iba podpíšeš správnosť údajov si dávajú potvrdzovať, len študenti, ktorý maturujú v roku 2014 detašované pracovisko je to ak si študovala v inom meste , kde má vš sídlo no o tom ukončení nepíš tam jednoducho celý dátum , ale napíš tam len rok odkedy dokedy napr 2012 - 2014 ja som to spravila tak a ešte mi tiež neprišiel papier o ukončení z predchádzajúcej výšky to ti príde až po letnom semestri dúfam, že som pomohla
@veri261 dakujem pomohlo musim davat ajbelektronicku aj papierovu neviem aky to ma zmysel a ked som tento rok len prvacka taK napisat len 2013 - 2014? Ja davam papierovu a potom vyplnim aj elektronicku. Lebo som citala ze treba overit dat J vysvecka z rocnikov prveho az štvrtého ... lebo je pravda ze nemaju ako overit
elektronicka je lacnejsia a to znamena, ze tu elektronicku potvrdis na internete a potom si ju nasledne vytlacis a zasles ju so vsetkymi pozadovanými dokumentami na studijne oddelenie jj iba tam napises tieto roky , tak podla mna by si mala vyhodnejsie tu elektronicke , kedze na niektorych skolach to vide aj o 10 eur lacnejsie, ale to uz ako ty chces no overit vysvedcenia to si musis dat bud na matrike, notara alebo na urade, strednou skolou ti to vyska nebude akceptovat kedze si maturovala pred rokom 2014 a na kebyze maturujes tento rok tak prihlasku by si si musela dat overit strednou skolou, ale kedze si uz absolvovala jednu vysku tak na prihlasku sa len podpises
no ano, ale to znamena, ze v papierovej podobe cize bude si tu elektornicku vytlacis a odosles, alebo si kupis tu sablonu prihlasky a vypises ju perom a odosles
@veri261 dnes prišiel papier. napíšem tam názov školy a kedy som skončila atď.
je tam napísané že je potrebné vypniť aj elektronickú no nie je tam napísané že aj odoslať.
na stránke, tej školy , kde sú pokyny k prijímaciemu konaniu , tak tam je určite napísané, že odoslať prihlášku či už papierovú alebo elektronický .... je to napísané tam, kde máš napísané čo sa berie do úvahy k prijatiu: napr. životopis, doklad o zaplatení, podpísané prihlášku či už elektronickú alebo papierovú, potvrdenie od lekára o spôsobilosti študovať na vš, toto ti môžem zaručiť, lebo len z hľadiska všeobecnej inteligencie prídeš na to, že tam treba zaslať prihlášku, ktorú vyplníš elektornicky
@sanny19 to znamená, že keď máš odoslať elektronicky: znamená, že elektronicky ju vyplníš na internete a vytlačíš a odošleš a keď papierovovú: tak nemusíš ju vypĺňať elektronicky, ale ju vyplníš len na formulári rukou prečítaj si hlavne pokyny tej danej vysokej školy
@veri261 ... zajtra tam idem aj keď neviem či vo štvrtky tam sú a sa opýtam ich tam že ak som doniesla papierovú či je potrebné vyplniť aj elektronickú. ono tam je napísané že "je potrebné zaplatiť elektronickú" iba tam je "je potrebné VYPLNIŤ ... ostatné mám to o spôsobilosti atď. no medzi podmienkami to nie je, ale na stránke kde sa "odklikávaš" na "podmienky prijatia" tak tam je ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
je tam napísané že je potrebné vypniť aj elektronickú no nie je tam napísané že aj odoslať.