Custe, posielali ste niekto elektronicku prihlasku cez portal A12 ci jak? Ked ste zadavali znamky z predmetov za posledne roky na strednej, davali ste ich zaradom ako na vysvecku? Ja som ich tak dala, lenze mi to poprehadzovalo jak to zrobim jak ja chcem?
krok 1. » prnt.sc/ekkxr4...
krok 2. » prntscr.com/ekky21... , objavi sa ti toto a zadas si tam link na svoj edupage, svoje meno a heslo. Easy , ale odporucam si potom tie znamky prekontrolovat podla vysvedceni, lebo kamaratke sa stalo, ze nemala znamky z ANJ v prihlaske
Tak tam len popridavaj tie, ktore ti nenahodilo Nemyslim si, ze znamky musia byt v rovnakom poradi ako na vysvedceni. Ale radsej si pozri podmienky prijatia, ak tam neni uvedene, ze musia, tak kasli na to
@naturalis tak to asi budem dačo robiť zle, lebo som začala od konca, že mi predmety dávalo nad seba, a potom mi ich z ničoho nič začalo rúcať na začiatok niektoré do stredu a nechápem prečo :/ sa bojím že ma zripe za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
krok 2. » prntscr.com/ekky21... , objavi sa ti toto a zadas si tam link na svoj edupage, svoje meno a heslo. Easy , ale odporucam si potom tie znamky prekontrolovat podla vysvedceni, lebo kamaratke sa stalo, ze nemala znamky z ANJ v prihlaske