ked posles elektronicku, zaplatis za elektronicku, to ze im potom posles aj papierovu formu nema na to vplyv, im sa usetri robota natukavania do systemu tym ze im posles elektronicku takze aj kvoli tomu je ta lancejsia pokial viem
a notara lekara neries este, za notarom pojdes az s vysveckom maturitnym nech ti overi kopiu
@normane Všetko je presne definované (aj keď ako pre idiotov). Keď sa prihlasuješ elektronicky, prihlášku si stiahneš (vyplnenú), potvrdíš a pošleš + uhradíš sumu za elektronickú prihlášku. Potvrdenie od lekára pošleš spolu s prihláškou.
Som si naťukal všetky potrebné informácie do políčok "Osobné údaje" potom do políčok "Adresy uchádzača" no a červeným mám stále "Známky za strednú školu" i ked som tam nevyplnil maturitu ani koncoročné(zrejme je to tým)...
Túto prihlášku čo som si vyplnil zrejme môžem vytlačiť už s tými zmenenými údajmi , čo mám... K nej priložím životopis, potvrdenie od lekára a pošlem....no ale čo so sumou? Ako ju mám poslať? Internetbankingom, alebo poukážkou ako? A ako budú vedieť, že som to poslal práve ja?! Akurát som si dal , že stiahnuť a dalo mi to do PDF súboru krásne vypísané....no len fakticky ma zaujíma tá platba, nechcem prísť o 35 eur len tak....
Normálne som si na všetko odpovedal...v tom stĺpci to musím ako prvé zaplatiť, vytlačiť aby mali potvrdené, že som zaplatil, potom za lekárom potvrdiť, do školy potvrdiť a nakoniec poslať so životopisom...easy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
To podstatné si dal nakoniec...
a notara lekara neries este, za notarom pojdes az s vysveckom maturitnym nech ti overi kopiu
Som si naťukal všetky potrebné informácie do políčok "Osobné údaje" potom do políčok "Adresy uchádzača" no a červeným mám stále "Známky za strednú školu" i ked som tam nevyplnil maturitu ani koncoročné(zrejme je to tým)...
Túto prihlášku čo som si vyplnil zrejme môžem vytlačiť už s tými zmenenými údajmi , čo mám... K nej priložím životopis, potvrdenie od lekára a pošlem....no ale čo so sumou? Ako ju mám poslať? Internetbankingom, alebo poukážkou ako? A ako budú vedieť, že som to poslal práve ja?! Akurát som si dal , že stiahnuť a dalo mi to do PDF súboru krásne vypísané....no len fakticky ma zaujíma tá platba, nechcem prísť o 35 eur len tak....
@9