Mama, tak ako zrnko za zrnkom sa sype v presýpacích hodinách, tak rok za rokom sa valí v neúprosnom čase, čo sa pomaly míňa. Ešte som tu stále s tebou mama, no hodiny odbijú dvanásť a pôjdem životom sama. Do veľkého sveta si ma pripravila a myslíš, že tvoja pomoc už pominula. No vedz, že bude čo pomáhať. Veď niesom dokonalá, viem, v tvojich očiach budem vždy tá najlepšia, lebo som tvoja. Mama, len ty vieš čo práve prežívam, čo cítim, keď sa musím byť sama za seba. Ty si môj anjel, moja vŕba bútľavá, teba si vážim a ľúbim ťa, mama.
ja mam podobny problem, dokonca som tiez z pezinka to sme my pezincania take nevdacne decka? nie proste potrebujem predlzit podakovanie rodicom, ktore som v skratke narvala tak do troch riadkov.. neviem co by som im viac.. ach.. a na nete toho moc nie je..
@Tenario pekne, ale prilis poeticke, by mi to nesedelo s tym co som napisala doteraz..celkovo som vo svojom prejave strucnejsia
lol...... Nic co vam napise niekto iny vam sediet nebude a kazdy pozna ze to pisal niekto iny.... lebo ci chcete ci nie ked sa trapite nad takymito srdcovkami davate do toho kusok seba a to sa neda nahradit.... tieto veci si piste pekne sami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@Tenario pekne, ale prilis poeticke, by mi to nesedelo s tym co som napisala doteraz..celkovo som vo svojom prejave strucnejsia