Čaute, dnes mi prišlo z UK že som prijatá na študijný program špeciálna pedagogika. No lenže mám z toho úplný chaos pretože som si na prihlášku podala 2 špeciálne pedagogiky a to: 1. špeciálnu pedagogiku telesne a mentálne a postihnutých a 2. špeciálnope
keď máš na internete jasne napísaný odbor, na ktorý ťa príjmajú a na ktorý nie, tak to bude určite ten, na ktorý ťa prijali, chaos v tom nie je...ešte som nepočula, žeby na nete písali vo výsledkoch príjmacích konaní niečo iné než na aktuálnom vyjadrení o prijatí
a neviete ako to je ked som si dala dve prihlasky na UK FSEV..na jeden odbor ma prijali ( uz mi prisiel o tom aj papier) a na ten druhý nie ( zatial to je len na nete, nič mi neprislo)
mám poslat odvolanie na ten druhý, alebo mam pockat kým mi príde domov papier
@nikol545 niekde na stránke UK som videla že príde jeden papier za všetky odbory ktoré sú na tej istej fakulte.... tak ako to potom je??? Mne dnes prišlo aj z PDF aj z JLF...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
mám poslat odvolanie na ten druhý, alebo mam pockat kým mi príde domov papier
lenze nemôzem poslat odvolanie..či myslís ze ked sa poradie posunie..a ak ma nahodou vezmú...mi uz príde len o prijatí?