Niečo ke perfektnej priležitosti učiť sa španinu v priamo s Španielsku. Španielcinu sa učím dva roky. Napriek tomu, že kurz španielčiny na jazykovej škole na Slovensku je viac-menej intenzívny, pociťovala som potrebu vycestovat do španielsky hovoriacej krajiny, aby som sa v nej zdokonalila. Ponuku získat grant cez Erasmusplus som si všimla na stenách univerzity, kde študujem a od prvej chvíle ma zaujala. Erasmusplus zabezpečuje výuku španielčiny a ubytovanie v jednom z najkraších miest Španielska – Granade. Pričom, tento program nie je určený len pe študentov, ale pre každého, kto má záujem študovať španielčinu priamo v Španielsku. Ďalšou výhodou je, že termín absovovania kurzu nie je orientovaný iba na školské prázdniny. Zúčastnit sa, je možné počas celého roka. Granada je krásne mesto, kde sa nachádza preslávena Alhambra. Tým, že sme boli neustále v kontakte so Španielmi, sme mali možnosť bližšie sa zoznámiť s ich životným štýlom. Kedže víkendy sú voľné, sú ako stvorené pre cestovanie. V blízkosti Granady je južné pobrežie Španielska a mestá ako Sevilla, Malaga a Valencia. Takže je, čo obdivovat. Som veľmi rada, že som využila ponuku programu Erasmusplus a odporúčam ju každému, koho priťahuje Španielsko a španielčina.
Daydreamer-vdaka za uvitanie inak mas kombinaciu aku som povodne chcela-aj/nj, ale potom som sa tej nemciny vzdala ale ked uz tam studujes tak to vyuzijem - ako je to tam s vyucbou Aj?je to tam na dobrej urovni? lebo ma prijali aj na andrag. aj na aj/fi, a neviem sa rozhodnut kam mam ist..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Lenka, 22