Taká otazocka je možné aby ma prijali na VS aj napriek tomu že som nedal na VS prihlasku v riadnom termíne ? napríklad že by som ju poslal až mesiac po termíne.. Z
@sheily študentov určite budú mať dosť .. Nezobrali by ma ani keby som vyhral medzi tým nejaku celoslovenskú súťaž čo úzko súvisí so študijom ? Nejaká protekcia za to že si najlepšia najlepší
@janessn nie.. pokiaľ si najlepší najlepší a nie si schopný poslať načas prihlášku s najväčšou pravdepodobnosťou sa na teba zvysoka vykašlú môžeš skúsiť o rok
@janessn veď snívať môžeš ale never tomu moc, budeš sklamaný. takisto čo som pozerala, keď som sa ja prihlasovala na VŠ minulý rok, tak ak chcel byť uchádzač prijatý na základe súťaže, musel to zdokladovať a poslať už spolu s prihláškou v termíne.
drviva vacsina, a ak si nepostupil z krajskeho, tak mas proste smolu. No a keby to krajske nahodou aj este neprebehlo, tak uz je urcite po uzavierke prihlasok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov